Madonna a reușit să-și irite fanii din Belgia

Stella Soare |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Madonna în concert la Anvers, Belgia
Madonna în concert la Anvers, Belgia

Madonna și-a lăsat fanii să aștepte o oră la Sportpaleis din Anvers.

Concertul Madonnei, programat sâmbătă seara la Sportpaleis din Anvers, a început la ora 21.30, cu o oră mai târziu decât era prevăzut, a anunțat Live Nation, organizatorul spectacolului. Vestea a fost întâmpinată cu fluierături de fanii "Reginei muzicii pop", care a întârziat și la Londra, când a dat startul turneului său mondial.

Motivele întârzierii nu sunt cunoscute. După ce unii fani au stat la coadă sâmbătă după-amiază pentru a prinde un loc bun, au trebuit să mai aștepte o oră în plus ca să o poată aplauda pe Material Girl.

După lunga oră așteptare, Madonna a urcat sâmbătă seara pe scena de la Sportpaleis din Anvers pentru un concert spectaculos  confirmându-și încă o dată statutul de "Regină a muzicii pop".

Săptămâna trecută, la Londra, megastarul pop american a dat startul turneului care se desfășoară în Europa și America de Nord. Intitulat "Celebration Tour", acesta reface cei 40 de ani de carieră ai Madonnei.

Concertul a fost o ocazie de a dansa pe marile hituri ale cântăreței, de la "Holiday", care a făcut-o cunoscută în 1983, la "Like A Prayer" și "Get Into The Groove".

Infecție

La trei luni și jumătate după ce a stat la terapie intensivă din cauza unei infecții bacteriene, Madonna nu a precupețit nicio cheltuială pentru a-și încânta publicul, având grijă de scenografie, costume și coregrafie.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel