Madonna a interzis anturajului său să discute despre anularea turneului

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Madonna / Foto: Gustavo Fernando Durán / Flickr
Madonna / Foto: Gustavo Fernando Durán / Flickr

Madonna s-a suprasolicitat în pregătirea viitorului său turneu și, deși încearcă să țină pasul cu cei mai populari cântăreți ai momentului, dar care sunt mult mai tineri de cât ea.

Considerată regina muzicii pop, Madonna, care împlinește anul acesta 65 de ani, a avut reputația unui adevărat star pop încă de la începutul carierei sale. Este considerată în continuare un simbol, așa că vestea că aceasta se află la terapie intensivă a stârnit emoție.

Cântăreața a fost găsită inconștientă în apartamentul său din New York de către apropiații săi, astfel că aceștia au chemat imediat ambulanța. Una dintre rudele sale a făcut între timp o declarație de presă, afirmând că multă vreme nu s-a știut dacă Madonna își va reveni sau nu, întrucât a trebuit să fie intubată timp de o zi în spital. De atunci a fost externată, iar starea nu i s-a îmbunătățit, ea fiind în continuare sub strictă supraveghere medicală. Medicii sunt siguri de recuperarea sa, dar va dura ceva timp, potrivit unor informații, el nici măcar nu se poate ridica din pat în acest moment.

Și, în ciuda faptului că artista a fost sfătuită să amâne turneul, încă nu s-a luat nicio decizie oficială, Madonna dorind ca turneul Celebration Tour să înceapă la Vancouver, Canada, pe 15 iulie. De altfel, a fost atât de supărată de vestea anulării turneului încât a interzis oricui să abordeze subiectul. Seria de concerte include un total de 84 de spectacole în trei etape, inclusiv 35 de concerte europene. Dacă totul merge bine, cântăreța va cânta în Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Suedia, Portugalia, Franța, Olanda, Italia, Germania și Spania. Conform planurilor inițiale, turneul s-ar fi încheiat în ianuarie anul viitor în Mexic, dar, din cauza bolii Madonnei, este sub semnul întrebării cum vor evolua datele concertelor.

Este 60 noul 20?

Deși Madonna a depășit deja cu mult vârsta de 60 de ani, este clar că nu se poate împăca cu vârsta ei și cu faptul că i-a luat locul o generație mai tânără, cu care încearcă să țină pasul. Pe lângă faptul că vestimentația ei rămâne cel puțin la fel de extravagantă ca la 20 și 30 de ani, ea preferă să aleagă un partener tânăr alături de ea atunci când vine vorba de relații - având încredere că aceștia o vor face să pară mai tânără. În prezent, ea are o relație cu Josh Popper, în vârstă de 29 de ani, dar anterior s-a mai întâlnit cu Ahlamalik Williams, în vârstă de 28 de ani, și cu Andrew Darnell, în vârstă de 23 de ani. Pe bună dreptate se poate crede că o situație similară cu cea a lui Leonardo DiCaprio și capcana de 25 de ani se întâmplă și cu Madonna, dar în cazul ei, cei peste 30 de ani nu au ce căuta în preajma ei. 

Pentru a-și păstra tinerețea, cântăreața a fost dispusă să recurgă la nenumărate proceduri estetice, ceea ce a devenit cel mai evident la gala Grammy din acest an. A dat un premiu la ceremonia de premiere, dar aspectul său a fost foarte deranjant, deoarece trăsăturile sale faciale caracteristice au dispărut pur și simplu. După eveniment, Madonna a fost inundată de comentarii pe platformele de socializare, toată lumea i-a criticat aspectul. Cântăreața a răspuns la incident pe pagina sa de Instagram cu o postare în care a explicat că ar trebui să se pună accentul pe ceea ce a spus în discursul său, mai degrabă decât pe aspectul său. 

Deși Madonna a declarat în 2008, în preajma împlinirii vârstei de 50 de ani, că s-a împăcat cu îmbătrânirea, în acel an s-au putut observa deja diverse schimbări în aspectul ei. De exemplu, în jurul ochilor săi erau vizibile urme de vânătăi, ceea ce sugerează că a suferit o intervenție chirurgicală la pleoapa inferioară. De fapt, a suferit o procedură considerată revoluționară la acea vreme, pe care acum o numim lifting cervical, datorită căreia pielea flască de pe gât i-a fost întinsă. La începutul anilor 2010, ar fi putut să i se facă o operație minoră de chirurgie plastică facială și un lifting al sprâncenelor. Fruntea netedă și obrajii mai plini sugerează cel puțin botox. În timp ce se apropia de sfârșitul deceniului, în 2019 a devenit vizibil liftingul facial complet. 

De când a împlinit 60 de ani, cântăreața a avut din ce în ce mai puține apariții publice, dar atunci când îi răsfoiești pagina de Instagram, este aproape imediat evident că fotografiile sale nu au fost făcute cu niciun filtru

De altfel, Madonna face totul pentru a-și menține stilul de viață tineresc, face exerciții fizice în mod regulat, este o mare fană a yoga și acordă atenție sănătății și dietei. Ea a abordat o dieta macrobiotică, care include o alimentație alcătuită din cereale, soia, tofu și legume. Cu toate acestea, se pare că eforturile sale nu au fost suficiente, ceea ce se datorează în principal faptului că s-a suprasolicitat complet în timp ce se antrena cu coechipierii săi.

Ore suplimentare constante

Managerul cântăreței, Guy Oseary, a explicat îmbolnăvirea gravă a Madonnei printr-o infecție bacteriană, însă membrii familiei sunt convinși că ritmul său extrem de alert de muncă ar putea fi în spatele acestei boli. În ultimele luni, a petrecut 12 ore pe zi pregătindu-se pentru turneu și repetând constant cu dansatorii săi, suprasolicitându-se complet. 

În ultimele zile, nimeni nu știa ce turnură vor lua evenimentele, iar familia s-a pregătit pentru ce e mai rău. Toată lumea s-a gândit că s-ar putea ca acesta să fie sfârșitul, ceea ce părea un scenariu realist.

De la cele întâmplate, mai mulți informatori au vorbit, relatând că cei dragi ei sunt îngrijorați pentru cântăreață. Madonna vrea să concureze cu celebrități tinere precum Taylor Swift, care a susținut 117 concerte din martie 2023 până în august 2024, sau Pink, care a fost și ea pe drumuri timp de o lună. Potrivit unor surse, Madonna a făcut multe ore suplimentare în ultima vreme, pregătindu-se cu toate forțele pentru turneu, iar ea dădea deja semne de epuizare. De fapt, un prieten de-al ei a afirmat că se teme că Madonna va sfârși ca Michael Jackson, care a murit înainte de turneul său This Is It din 2009 . Și nu sunt singurii din industria muzicală a căror sănătate a avut de suferit în ultima vreme din cauza turneelor pe mai multe continente.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel