Madonna a căzut cu scaunul în timpul concertului! Vezi cum a reacționat și ce a făcut imediat după

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Madonna cere respingerea procesului intentat de spectatorii de la concert
Madonna cere respingerea procesului intentat de spectatorii de la concert

Madonna și-a îngrijorat fanii la spectacolul din Seattle, parte din turneul său mondial "Celebration". În timp ce cânta, artista în vârstă de 65 de ani s-a prăbușit cu scaunul, însă a reacționat imediat și a continuat concertul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

După ce s-a așezat pe un scaun din lemn și a fredonat versurile piesei timp de câteva secunde, coregrafia cântăreței a luat o întorsătură neașteptată când unul dintre dansatori i-a tras scaunul. Încălțat cu tocuri înalte, dansatorul a alunecat și a lăsat-o pe artistă să cadă în mijlocul scenei.

Madonna s-a ridicat imediat și a continuat să cânte întinsă pe burtă, pretinzând că nimic nu s-a întâmplat. Mai târziu, un alt dansator a venit în fața ei și a ajutat-o să se ridice pe un alt scaun. În timp ce încerca să-și continue spectacolul, Madonna a realizat că stătea pe scaun într-o poziție greșită.

În momentul în care s-a întors, agitată de situație, artista a uitat versurile: "La naiba, am uitat cuvintele", s-a auzit spunând. Cu toate acestea, Madonna a demonstrat profesionalism și s-a recuperat imediat, terminând atât piesa, cât și coregrafia.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel