Madonna a cântat în fața a 1,6 milioane de fani pe plaja Copacabana

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Madonna a cântat în fața a 1,6 milioane de fani pe plaja Copacabana
Madonna a cântat în fața a 1,6 milioane de fani pe plaja Copacabana

Madonna a cântat sâmbătă seară, pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro, Brazilia, în fața celui mai numeros public pe care l-a avut vreodată.

În ultima seară a turneului Celebration Tour, care a marcat întreaga sa carieră, Madonna a susținut un concert gratuit pe faimoasa plajă din Rio de Janeiro, iar conform agenției de turism a orașului, numărul spectatorilor a atins 1,6 milioane.

Ea a deschis spectacolul adresându-se mulțimii: "Iată-ne aici, în cel mai frumos loc din lume. Acest loc este magic" și a început cu hitul său din 1998, "Nothing Really Matters".

Madonna a cântat numeroase dintre hiturile sale, provocând ecouri uriașe cu piese precum "Like a Virgin" și "Like a Prayer". Pe scenă i s-au alăturat și artiștii brazilieni Anitta și Pabilo Vittar.

Concertul Madonnei a atras o mulțime mai mare decât cei 1,2 milioane de spectatori la care au cântat Rolling Stones în 2006, însă a fost mai mic decât recordul estimat de 4 milioane de spectatori la care a cântat Rod Stewart în 1994.

Cel mai mare număr de spectatori la un concert live anterior al Madonnei a fost de 130.000 de fani la Paris, Franța, în 1987.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel