Mădălina Crețan, pregătită să-i îndeplinească toate dorințele lui Nosfe: „Lucrez încontinuu la visele lui”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social

Mădălina Crețan își dorește să dea viață tuturor proiectelor pe care Nosfe nu a reușit să le mai realizeze. 

La mai bine de un an de când Nosfe s-a stins fulgerător din viață, chiar în fața casei sale, soția sa încearcă să-i ducă mai departe visele și proiectele pe care acesta nu a mai avut ocazia să le realizeze. Unul dintre va fi curând lansat, fiind vorba despre lungmetrajului ”Visul”, în care regretatul artist a avut și el un rol. Chiar dacă Nosfe nu a mai apucat să-l mai vadă în cinematografele din România, artistul s-a putut bucura în trecut de film alături de soția sa, cei doi vizionându-l chiar de mai multe ori, își aduce aminte cu nostalgie Mădălina Crețan.

”L-am văzut împreună de două ori. Tocmai asta este și frumusețea acestui film pentru că pot să spun despre el că e minunat fără să fiu subiectivă prin prisma evenimentului de acum un an și un pic. Mi-a plăcut foarte mult și înainte. L-am văzut o dată la Tiff astă vară și abia aștept să-l văd din nou în seara asta și din 12 decembrie în cinematografe”, a dezvăluit Mădălina Crețan, pentru ego.

Îl visează în continuare pe Nosfe

Mădălina Crețan și Nosfe aveau o relație și o legătură extrem de specială, care a fost însă întreruptă brusc, pe plan fizic. Spiritual însă, artistul îi este încă alături soției sale, după cum spune chiar ea, întrucât îi simte adesea prezența lui Nosfe, care îi mai apare și în vise. Solistul nu vine însă în fiecare noapte alături de ea, însă acesta este încă prezent și în memoria altor prieteni, colegi de breaslă. 

”Nu chiar atât de des pe cât mi-aș dori eu, dar cumva știi cum e, nemulțumitului i se ia darul. Și atunci accept când vrea el să vină. Da. Ne mai întâlnim și dacă nu reușește să ajungă la mine, ajunge la foarte mulți oameni, de la prieteni, la fani și din fericire mesajele ajung la mine. Întotdeauna”, a mai completat Mădălina Crețan pentru EGO.ro.

Mădălina Crețan, pregătită să-i îndeplinească toate visele lui Nosfe

Un alt proiect la care Nosfe a visat în timpul vieții sale, dar pe care nu a reuști să-l mai finalizeze, este lansarea unei melodii în colaborare cu Feli. Astfel, partea lui de melodie era deja înregistrată, dezvăluie Mădălina Crețan, care face posibilă interpretarea alături de Feli, după ce Nosfe a încetat din viață.

”Sunt multe. Unul dintre ele este piesa cu Feli din această seară, care nu era înregistrată. Adică strofele lui erau trase, nu se discutase să fie neapărat cu Feli, dar își dorea foarte mult o piesă cu Feli și atunci împreună cu un prieten de-al lui am reușit să facem asta. Pentru că, cumva, tocmai asta este și frumusețea vieții noastre. Și anume faptul că sunt atât de mulți oameni care au rămas cu mine și cu care lucrez încontinuu la îndeplinirea viselor lui”, a mai povestit Mădălina Crețan pentru sursa citată.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel