Mădălin Voicu: M-am uitat în oglindă și am zis: BOULE

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Mădălin Voicu: M-am uitat în oglindă și am zis: BOULE
Mădălin Voicu: M-am uitat în oglindă și am zis: BOULE

Mădălin Voicu a vorbit despre momentul în care a rămas sub cerul liber după ultimul divorț.

"Eu cheltuiesc banii prost, le fac toate poftele copiiilor asta nu înseamnă că eu mor de foame și ei sunt cu toate poftele rezolvate, dar am și eu oameni care văd ce fac eu și mă ceartă. La mine a fost totul constant, nu am dus niciodată lipsă de hrană.

Stau la mama de când m-am despărțit de Carmen, din 2015, nu m-a bulversat situația, mă uitam în oglindă și-mi ziceam "BOULE" și gata, ce era să fac? Dacă nu era mama, luam un cort, trăgeam un fir de curent și asta era. Soarta a fost destul de bună cu mine, aveam unde să stau dacă era nevoie neapărat, puteam să stau oriunde și eu nu sunt pretențios.", a declarat Mădălin Voicu într-un podcast.

Mădălin Voicu are 7 copii cu cinci femei

Fostul politician are o familie numeroasă. Mădălin Voicu are doi băieţi cu pictorița Carmen Olteanu, pe Ştefan şi pe Ion .Cu fosta soție, Adriana, acesta are doi copii, pe Ioana şi pe Tudor. Dintr-o relație foarte veche îl are pe Mădălin Voicu Junior, iar acesta l-a făcut și bunic. Din două relații pasagere, celebrul politician și artist mai are doi băieţi pe care i-a recunoscut mai târziu și care trăiesc în străinătate.  

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel