Lupta pentru custodia gemenelor Lisei Marie Presley

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Social
Lupta pentru custodia gemenelor Lisei Marie Presley / Facebook
Lupta pentru custodia gemenelor Lisei Marie Presley / Facebook

Lisa Marie Presley, singurul copil al lui Elvis Presley, a murit la vârsta de 54 de ani din cauza unor crize cardiace.

În urma sa au rămas gemenele Finley şi Harper, în vârstă de 14 ani, pentru custodia cărora se pare că se va duce o luptă dură în justiţie. Până acum, custodia era împărţită între Lisa Marie, care deţinea 60% şi tatăl fetelor, cu 40%.

Tatăl lor, Michael Lockwood, în vârstă de 61 de ani, este gata însă să ducă o luptă în instanță, dacă este necesar, spunând că „o să înghețe iadul înainte să renunțe la custodia fetelor”, potrivit unor surse apropiate de familia Presley.

Pentru custodia fetelor ar mai putea lupta însă Danny Keough, primul soţ al Lisei Marie, şi Riley, fiica lui şi sora mai mare a gemenelor. Priscilla Presley, bunica lor, ar putea avea şi ea un cuvânt de spus, însă va conta şi părerea fetelor, care vor fi întrebate de judecător cu cine vor să locuiască.

Michael Lockwood a fost cel de-al patrulea soț al Lisei Marie, de care aceasta s-a despărţit în anul 2016. A urmat un proces îndelungat, pentru că bărbatul nu a vrut să divorţeze, el primind lunar din partea ei 40.000 de dolari.

Momentan, gemenele refuză să se întoarcă în casa în care a murit mama lor şi stau împreună cu bunica lor, Pricilla, în casa acesteia din LA. Sora lor, Rilley, le este alături, pentru a le oferi suportul moral de care au nevoie în această perioadă atât de grea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel