Luptă pe viață și pe moarte între Meghan Markle și sora sa

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Meghan Markle, dată în judecată de sora sa
Meghan Markle, dată în judecată de sora sa

Este o luptă acerbă între două femei care nu ar putea fi mai diferite.

Pe de o parte, ducesa Meghan, soția prințului Harry, mereu blândă și controlată iar pe de altă parte, sora ei vitregă și vorbăreață, Samantha Markle.

Aceasta a acuzat-o pe Meghan de defăimare anul trecut și a obținut un termen de judecată. Dar Meghan pare să se fi săturat de asta.

O echipă de avocați ai cuplului a încercat miercuri să obțină respingerea procesului în instanță.

De ce o acuză Samantha Markle pe Meghan

A răspândit minciuni despre ea și familia ei atât în interviul scandalos acordat prezentatoarei americane Oprah Winfrey cât și în cartea de dezvăluiri "Finding Freedom". În urma afirmațiilor făcute de Meghan, viața ei a fost distrusă. Prin urmare, femeia de 58 de ani îi cere lui Meghan daune de aproximativ 75.000 de dolari americani. O grămadă de bani!

Ce scrie în dosarul înaintat tribunalului

Printre altele, Meghan ar fi susținut că a crescut ca unic copil. O minciună nerușinată, potrivit Samanthei Markle. Cu toate acestea, acuzația a fost negată de avocații fostei actrițe.

Astfel, Meghan a declarat chiar într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey: "Am crescut ca unic copil, lucru pe care îl știau toți cei care au crescut cu mine. Mi-aș fi dorit să fi avut frați".

Potrivit avocaților, aceasta nu este o afirmație bazată pe fapte și, prin urmare, demonstrabil falsă, ci un sentiment subiectiv despre modul în care Meghan și-a perceput copilăria. Prin urmare, soția lui Harry nu a negat niciodată că ar avea o soră vitregă.

Între timp, avocații Samanthei Markle au declarat că Meghan i-a făcut rău surorii sale, expunând-o public ridicolului.

Un alt neadevăr, potrivit Samanthei Markle: Meghan continuă să afirme că a crescut în condiții precare cu toate că familia face parte din clasa de mijloc. Tatăl comun Thomas Markle a făcut posibil ca Meghan să urmeze o școală privată și a plătit și cursuri de dans și actorie.

Ce a decis judecătorul

Judecătoarea Charlene Edwards Honeywell a declarat că i-a fost greu să găsească vreo intenție defăimătoare în declarațiile lui Meghan. O atitudine care este în totalitate în interesul ducesei și care ar trebui să o supere pe Samantha Markle.

Procesul este programat să înceapă pe 3 octombrie. Meghan și Harry au încercat anterior în zadar să respingă procesul.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel