Lupta lui Britney contra Spears: Nu ar mai fi fost în viață fără tutela de 13 ani

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Lupta lui Britney contra Spears: Nu ar mai fi fost în viață fără tutela de 13 ani / FOTO: Facebook
Lupta lui Britney contra Spears: Nu ar mai fi fost în viață fără tutela de 13 ani / FOTO: Facebook

Jamie Spears spune că intervenția impusă de instanță, care i-a dat controlul asupra vieții fiicei sale, a fost un instrument valoros pentru a o salva de la autodistrugere și, în cele din urmă, a asigurat că și-a recuperat copiii

Bărbatul în vârstă de 70 de ani a declarat că intervenția impusă de instanță a salvat-o pe Britney, acum în vârstă de 41 de ani, și i-a salvat relația cu cei doi copii ai săi, în ciuda faptului că i-a ruinat relația cu ea.

El a declarat pentru Mail on Sunday: "A fost o perioadă infernală. Dar îmi iubesc fiica din toată inima și din tot sufletul. Unde ar fi fost Britney acum fără acea tutelă? Și nu știu dacă ar mai fi fost în viață. Nu știu. Pentru a o proteja pe ea, dar și pentru a-i proteja pe copii, tutela a fost un instrument grozav. Fără ea, nu cred că și-ar fi recuperat copiii."

În conformitate cu legislația americană, o tutelă este acordată de o instanță pentru persoanele considerate incapabile de a lua propriile decizii și este utilizată de obicei pentru persoanele care suferă de demență sau de alte boli mintale.

În cazul lui Britney, aceasta a fost împărțită în două părți - una care acoperă averea și afacerile financiare ale acesteia, iar cealaltă care afectează chestiuni personale, cum ar fi accesul la copiii ei și chiar căsătoria.

Jamie a fost desemnat să le controleze pe amândouă și a fost plătit cu 16.000 de dolari (13.000 de lire sterline) pe lună.

Cântăreața a început să aibă un comportament neregulamentar în 2007, după ce s-a finalizat divorțul de Kevin Federline și a pierdut custodia celor doi copii ai lor.

O tutelă temporară a fost instituită în această perioadă și a devenit permanentă mai târziu în același an.

Jamie a declarat că aranjamentele judiciare au ajutat-o pe Britney să-și refacă finanțele.

Ea ar fi avut o avere de aproximativ 50 de milioane de dolari (41 de milioane de lire sterline) în 2008, în momentul în care a început tutela, dar spune Jamie că aceasta a dispărut în mare parte.

În perioada acoperită de ordinul judecătoresc, ea a lansat patru albume, a pornit în trei turnee mondiale și a avut o rezidență de doi ani în Las Vegas.

Tutela s-a încheiat după o bătălie de 13 ani, care a pus capăt controlului pe care acesta îl avea asupra vieții ei. Un judecător din Los Angeles i-a permis vedetei Hit Me Baby One More Time să recapete controlul asupra vieții și carierei sale, inclusiv asupra averii sale estimate la 60 de milioane de dolari (66 de milioane de lire sterline).

De când rolul lui Jamie a luat sfârșit anul trecut, Britney atrage deja notorietate prin postările colorate, uneori semi-dezbrăcată, pe rețelele de socializare, iar el nu a vrut să o trimită înapoi "în groapă".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel