Lupta lui Avril Lavigne cu teoriile conspirației. Artista confirmă că NU a murit

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: Avril Lavigne, Facebook
Sursa: Avril Lavigne, Facebook

Rockerița canadiană Avril Lavigne se confruntă de aproape un deceniu cu teoriile conspirației, după ce zvonuri extravagante susțineau că a fost înlocuită cu o sosie după ce ar fi murit în urmă cu ani de zile.

Avril Lavigne a demitizat în sfârșit teoria care susținea că a decedat la scurt timp după lansarea primului ei album, în 2003. Cei care au lansat conspirația spuneau că a fost înlocuită ulterior cu o sosie pe nume Melissa Vandella. La două decenii distanță, Avril declară: "Mi se pare amuzant, pe de o parte toată lumea zice Doamne, arăți exact la fel, nu ai îmbătrânit nicio zi, iar pe de altă parte Există teoria conspirației că nu eu sunt eu. Adică, evident că sunt eu, e ridicol!", potrivit Daily Star.

Cântăreața va urca vara aceasta pentru prima dată pe scena celebrului festival Glastonbury. Se pare că va împărtăși atmosfera campingului cu fanii, în loc să zboare cu elicopterul la un hotel elegant.

Artista a explicat că "Îmi place să merg în turnee cu prietenii mei, să iau autobuzul în zilele libere la camping, să stau la rulotă în loc să mă duc la un hotel și să stau acolo uitându-mă la tavan, gândindu-mă Ce e viața asta?". Firește, își va aduce și câteva elemente de confort de acasă la Worthy Farm, inclusiv legendara colecție Hello Kitty.

Râzând, artista a declarat că "Autobuzul acela de turneu e casa mea, e plin de Hello Kitty peste tot, am cam 20 de perne Hello Kitty în livingul din față, lenjerie de pat Hello Kitty, prosoape Hello Kitty și totul e roz și vesel!"

Au trecut 22 de ani de când piesa ei emblematică a ajuns pe locul 1 în topuri, dar Avril încă are o slăbiciune pentru "Sk8ter Boi". De fapt, e posibil să caute un astfel de băiat la Glastonbury, cu condiția să poată petrece la fel de intens ca ea.

Cântăreața hitului "Complicated", în vârstă de 39 de ani, a mărturisit pentru podcastul Call Her Daddy că partenerul ideal pentru o întâlnire ar trebui "să se joace bere pong până răsare soarele".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel