Luna Plină în Rac. Daniela Simulescu: "Schimbări importante, agresivitate, decizii"

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Prima Lună Plină a anului 2022 va avea loc pe 18 ianuarie, în semnul Racului. Astrologul Daniela Simulescu prezintă astrograma momentului şi semnificaţia sa atât pe plan mondial, cât şi pe plan individual.

Luna Plină are loc pe 18 ianuarie, la ora 01:49 dimineaţa, în Rac. 

Luna Plină este cea care schimbă lucruri în viaţa noastră, provoacă evenimente care să ne scoată la iveală nişte situaţii pe care noi nu am vrut să le vedem. 

Iar acum, pentru că avem o Lună Plină în Rac, vorbim despre tot ce este familiar şi confortabil pentru noi. Mai bine zis, despre rădăcini, trecut şi despre ce nu vrem să lăsăm, chestiuni la care nu vrem să renunţăm.

Doar că această Lună Plină are nişte caracteristici mai rar întâlnite.

În primul rând, avem Soarele în Capricorn şi în conjuncţie cu Pluto şi este mai puţin de un grad.

Vedeţi, Luna Plină arată acolo că vrem să facem o schimbare. Racul vorbeşte de familiar, confort, de siguranţă, de familie, de trecut, de rădăcini. Capricornul vorbeşte de acum, de viitor, de ce construim.

Şi pentru că Soarele va fi în conjuncţie cu Pluto, lucrurile vor fi destul de grele. Pluto pică ca un plumb peste orice planetă şi te face să vrei să te predai. Tranzitele lui Pluto sunt de obicei apăsătoare, efectiv simţi că pierzi controlul. Şi pare ciudat, dar acum când pierdem controlul, când ni se pare că moare o parte din noi, atunci începem să trăim. Dar trebuie să fim în punctul în care nu facem conştient: "Gata, sunt dispus să renunţa la asta!"

Nu o să se întâmple aşa, ci trebuie să lucrăm la noi şi Universul le va aşeza în aşa fel încât să vină acel moment şi de acolo să înceapă să se întâmple lucrurile.

Luna Plină fiind pe axa Rac - Capricorn, vorbeşte despre noi începuturi în urma unor renunţări. Luna Plină este o fază de genul "până aici se poate. Mai mult de atât nu pot".

Semnele care vor fi cele mai afectate

Vorbim în primă fază de semnele cardinale. Ele vor fi cele care vor sesiza în jurul lor că se întâmplă lucruri. Dacă ştii că ai în astrogramă Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn, vei resimţi din plin Luna aceasta Plină. Acolo e nevoie de un nou început.

Iar cu Pluto în conjuncţie cu Soarele, nu mai amânăm. 

Pluto aduce un doliu emoţional în astfel de aspecte importante. Efectiv te bagă într-o situaţie, aduce o pierdere. Nu este neapărat legat de moarte. Poate se mută cineva, poate găseşte un alt loc de muncă, poate e o despărţire, pierzi legătura cu cineva. Tu nu ai niciun control, nici persoana respectivă, dar te simţi abandonat, te simţi al nimănui. 

Cam aşa o să fie şi cu această Lună Plină în Rac pentru că vorbim de Rac, de emoţii care se lovesc de acest Soare şi de Pluto, dare este o planetă dură, implacabilă. Cu Pluto nu te pui. Pluto face ce vrea. Şi celelalte planete transpersonale, transgeneraţionale se joacă puţin cu viaţa noastră, dar cu Pluto nu merge.

Astrograma Lunii Pline de pe 18 ianuarie

Citește mai departe pe Astrosens.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel