Lună Plină în Pești - 10 septembrie. E momentul să te rupi de obiceiurile nesănătoase

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Luna ar trebui să aibă propriul fus orar / Foto: pexels, Brett Sayles
Luna ar trebui să aibă propriul fus orar / Foto: pexels, Brett Sayles

Luna Plină are loc pe 10 septembrie, la ora 11:58 a.m., în semnul Peștilor, a doua zi după ce Mercur, planeta minții, se întoarce retrograd.

Fiecare Lună Plină ne afectează diferit în funcție de energiile noastre individuale și de ceea ce Luna este destinată să stimuleze în viața noastră.

Acum este și un moment bun pentru a rupe obiceiurile sau stilurile de viață nesănătoase, așa că folosește această energie în avantajul tău. Ai încredere în intuiția ta și folosește-ți al șaselea simț pentru a trece prin orice obstacole provocatoare care apar.

Aceste evenimente provoacă un val puternic de energie care este probabil să se simtă haotic și confuz. 

Luna Plină în Pești are loc pe 10 septembrie, la o zi după ce Mercur, planeta minții, devine retrograd.

Această Lună Plină ne poate trezi cu siguranță emoțiile și declanșează sentimente de sensibilitate. De asemenea, ne putem simți mai empatici, așa că, dacă sunteți sensibil la energia celorlalți, asigurați-vă că luați măsuri pentru a vă proteja și a vă restabili energia.

În sfârșit, ar putea fi nevoie să ne facem timp să ne oprim și să ascultăm ceea ce lumea noastră interioară încearcă să spună. Încercarea de a controla sau a forța lucrurile nu va funcționa sub această energie. În schimb, ar trebui să ne predăm; trebuie să lăsăm lucrurile să se desfășoare fără interferența noastră.

Lumea voastră interioară vă prezintă întotdeauna înțelepciunea de care aveți nevoie în momentul perfect, așa că aveți încredere în ea și lăsați-o să vă aducă confort pe măsură ce lucrați prin aceste energii.

Dacă simți nevoia să evadezi, încearcă să-ți oferi debușeuri sănătoase, cum ar fi meditația, o carte bună sau un film.

Luna Plină în Pești poartă, de asemenea, o energie care ne ajută să accesăm cu mai multă ușurință intuiția, sinele superior și ghidurile spirituale.

Marte, planeta acțiunii și energiei, este, de asemenea, activată sub această Lună Plină, care ar putea declanșa emoțiile noastre mai sensibile, lăsându-ne vulnerabili.

Energia lui Marte poate fi, de asemenea, neregulată, grăbită, predispusă la accidente și prea rapidă pentru a lua decizii, așa că aveți grijă să nu vă încadrați în aceste tipare.

Energia din jurul Lunii pline din zodia Peștilor ne încurajează să mergem încet și să nu ne grăbim, să ascultăm și să ne găsim liniștea. Deoarece Peștii sunt un semn de apă, petrecerea timpului lângă apă sau chiar să faci o baie cu sare poate fi vindecător.

Peștii sunt ultimul dintre cele 12 semne zodiacale și reprezintă sfârșitul unui ciclu, așa că această Lună Plină ar putea aduce sfârșitul sau punctul culminant al ciclului la care am lucrat.

S-ar putea să descoperim că putem culege roadele muncii noastre sau capitolul la care am lucrat s-a încheiat în sfârșit. Asigurați-vă că țineți brațele deschise pentru tot ceea ce dorește Universul să aducă și aveți încredere că va fi la momentul potrivit.

Acest timp este, de asemenea, un moment de eliberare a energiei, așa că dacă există ceva pe care doriți să-l eliberați din viața voastră, acesta este momentul perfect al lunii pentru a stabili anumite intenții.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel