Luna Nouă în Vărsător. Cele mai AFECTATE semne!

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Daniela Simulescu / Foto emisiune
Daniela Simulescu / Foto emisiune

Luna Nouă în Vărsător este un prilej de schimbare, dar nu oricum. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, aduce cele mai importante recomandări şi informaţii despre a doua Lună Nouă din acest an:

A venit momentul să discutăm despre a doua Lună Nouă a anului 2022. Dacă prima Lună Nouă a fost în semnul Capricornului, de data aceasta avem o Lună Nouă în semnul Vărsătorului, pe 1 februarie, undeva la ora 07:49 dimineaţa. Nici nu începe bine luna februarie, că şi începe cu o Lună Nouă la pachet.

Atunci când vorbim de Lună Nouă, vorbim de conjuncţia Soarelui cu Luna. Cei doi aştri foarte importanţi - Soarele care reprezintă energia conştientă şi Luna care reprezintă energia interioară, ca inconştientă. Vorbim de Soare ca tot ce este extern şi vorbim de Lună ca tot ce este intern. 

Într-o astrogramă, poziţia Soarelui arată zodia, personalitatea unei persoane, iar Luna arată tiparul emoţional, partea interioară, emoţiile, sufletul. Şi de cele mai multe ori, din perspectiva mea, Luna este mai importantă ca zodia. De acolo pleacă nevoile adevărate, de acolo pleacă relaţia cu mama, de acolo pleacă modul în care simte persoana respectivă. Înfăţişarea este ascendentul, modul în care te comporţi e zodia, dar mai degrabă vreau să ştiu ce e în spate, de unde vin aceste reacţii. Aia contează până la urmă. Şi când avem de-a face cu o Lună Nouă, atât partea exterioară, cât şi partea interioară, se întâlnesc.

Întotdeauna când auziţi de o Lună Nouă, auziţi de un nou început, de o nouă lunaţie.

De data aceasta, avem Lună Nouă în semnul Vărsătorului, undeva pe la gradul 12. Dar ţineţi cont că este o Lună în conjuncţie cu Saturn. Înseamnă că toate intenţiile pe care ni le punem în această perioadă, vor dura mult timp. Dar atenţie că intenţiile trebuie să fie urmate şi de un prim pas. Vărsătorul vorbeşte de viitor, iar conjuncţia cu Saturn vorbeşte de un viitor lung.

Uitându-mă la astrograma momentului pentru România, avem de-a face cu o Lună Nouă cu ascendentul tot în Vărsător. iar fix pe ascendent, avem Saturn. Luna Nouă este undeva în spatele ascendentului, dar foarte aproape, la 2-3 grade. pot să îmi permit să spun că Luna Nouă este totuşi conjunctă cu ascendentul, chiar dacă este în casa a 12-a a momentului. Iar Saturn este exact pe ascendent. Vedeţi voi, când ai un Saturn pe ascendentul unei Luni Noi, e clar că este ceva ce va dura mult timp de acum încolo.

Şi pentru că Luna Nouă este puţin în casa a 12-a, o recomandare ar fi să luaţi un obicei toxic, un obicei care nu vă face bine şi să îl înlocuiţi cu altceva. Bine ar fi să îl ştergeţi de tot din viaţa voastră, dar ştiţi că nu funcţionează aşa lucrurile. La o Lună Nouă în conjuncţie cu Saturn numai la aşteptări nu ar trebui să ne gândim, ci la următorii paşi pe care îi vom face. O lună Nouă ca aceasta de pe 1 februarie vă poate ajuta să renunţaţi la ceva şi să înlocuiţi cu altceva.

Care sunt cele mai afectate semne? Citeşte mai departe pe ASTROSENS.RO!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel