Lună Nouă în Fecioară pe 27 august. Acceptarea realității

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: pexels, Rok Romih
Foto: pexels, Rok Romih

Pe 27 august, la ora 10.16 a.m. va fi o lună nouă în Fecioară.

Marte este foarte activ sub această Lună Nouă.

Dacă lucrăm productiv cu această energie, ne poate oferi încrederea și rezistența necesare pentru a ne depăși temerile și a aborda ceea ce ne deranjează cu adevărat. Putem folosi energia pentru a stabili obiective îndrăznețe și concentrate care să ne ajute să ne depășim temerile.

Această Lună Nouă are o energie bazată pe pământ. 

Este timpul să ne resetăm lumea interioară. Este timpul să luăm în considerare ceea ce nu ne mai servește cea mai mare creștere și bunăstare. Este timpul să ne gândim la ce noi pași, practici și acțiuni putem face pentru a ne apropia de un sentiment de aliniere, pace și apartenență.

Folosește energia Lunii Noi în Fecioară pentru a-ți accepta realitatea, pentru a te întoarce pe Pământ și pentru a recunoaște că sufletul tău a ales să fie aici, pe această planetă, în acest moment.

Nu contează cu adevărat motivul, dar știind că mergi pe calea căreia ești destinat, chiar dacă nu se simte așa, poate aduce un sentiment de pace ființei tale. Permiteți-vă să găsiți adevărul în această idee, indiferent cum vi se pare.

Acceptă pe deplin și din toată inima că ești exact acolo unde trebuie să fii – și tot ceea ce se desfășoară chiar acum te duce la cea mai înaltă creștere și la cea mai înaltă expresie a sufletului tău.

Acum trebuie să ne activăm propria forță interioară și să ne amintim că tot ce avem nevoie poate fi găsit în noi, trebuie doar să facem pași pentru a ne asculta și respecta mintea, trupul și sufletul. 

Marte, planeta acțiunii, energiei și focului, este foarte activ sub această Lună Nouă. Energia lui Marte ne poate face uneori puțin iritabili, ne poate scădea și nivelul de toleranță, făcându-ne să avem o siguranță scurtă.

A fi conștient de acest lucru te poate ajuta să fii plin de compasiune cu tine însuți și cu ceilalți dacă observi că apar vreunul dintre aceste sentimente. 

Marte poate declanșa acolo unde ne-am reținut din cauza fricii sau a nesiguranței. În esență, orice frustrare sau iritabilitate pe care o simțim poate scăpa acolo unde nu ne-am susținut singuri, nu ne-am urmat inima sau pasiunile sau nu am rămas în adevărul nostru autentic.

Dacă simți că devii puțin iritabil, întreabă-te de unde vine cu adevărat și ai grijă să nu o faci împotriva persoanelor nepotrivite.

Dacă nimic altceva, energia lui Marte poate fi concentrată pe activitatea fizică, iar cu Luna în Fecioară, poți folosi această oportunitate pentru a-ți curăța în profunzime sau a-ți reorganiza spațiul.

Când lucrăm productiv cu energia lui Marte, aceasta ne poate oferi încrederea și rezistența necesare pentru a ne depăși temerile și a face față a ceea ce ne deranjează cu adevărat.

Combinând acest lucru cu Luna Nouă, putem folosi energia pentru a stabili intenții îndrăznețe și concentrate care să ne ajute să ne depășim temerile.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel