Eurovision. Cum arată ”Stefania”, cea mai FAIMOASĂ EUROmamă. Zelenski: Ucraina va GĂZDUI Eurovision, anul viitor

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Solistul Orchestrei Kalush, Oleg Psiuk, i-a dedicat piesa câștigătoare mamei sale, Stefania

La Eurovision Song Contest de anul acesta, desfășurat la Torino, ucrainenii de la Kaluș au cântat despre mama cântărețului principal Oleg Psiuk, Stefania.

Cântecul câștigător, amestecat cu cântec tradițional și rap modern vorbește despre nostalgie, cu accent pe dragostea maternă, în timp ce videoclipul prezintă scene de război.

Solistul Orchestrei Kaluș, Oleg Psiuk, i-a dedicat piesa mamei sale Stefania, cea după care a fost numit și titlul piesei, dar acum este un cântec pentru toate mamele, susține el.

Mulți s-au întrebat însă cum arată mama lui Oleg, care a servit drept inspirație pentru cântec.

Nu este încă momentul să sărbătorim victoria, spun membrii grupării câștigătoare, în condițiile în care războiul dintre Ucraina și Rusia este încă în desfășurare.

”Probabil că vom avea o mare sărbătoare după război, pentru că câștigarea Eurovisio este fantastică, dar se întâmplă atât de multe. Oamenii mor în război sau luptă în război sau își pierd locurile de muncă în Ucraina și nu este cel mai bun moment pentru a sărbători”, spun ei.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a ieșit și el pe rețelele de socializare, spunând că Ucraina va fi pregătită să găzduiască ediția Eurovision de anul viitor.

”Dacă președintele a spus că se va întâmpla, atunci se va întâmpla. Nou-construită și fericită, Ucraina va găzdui Eurovision Song Contest anul viitor”, spune liderul trupei Kalush Orchestra.

La rândul său, președintele consiliului de radiodifuziune publică Mykola Cernotytskyi a spus că fac tot posibilul pentru a organiza concursul într-o Ucraină pașnică.

Cum ajută membrii trupei efortul de război al Ucrainei

”După Eurovision, ne vom face datoria. Ne vom întoarce în Ucraina, ne vom lupta și ne vom apăra patria.

În primele zile ale războiului, am înființat organizația de voluntari You Where pentru a ajuta persoanele strămutate să găsească adăpost, să se mute și să găsească medicamente. În prezent, organizația are 35 de membri activi în Ucraina în mai multe orașe. Unul dintre dansatorii trupei, cunoscut sub numele de MC KylymMen, s-a alăturat Forțelor de Apărare Teritorială, renunțând la locul său la Eurovision pentru a rămâne și a lupta”, a mai spus Oleg Psyuk, într-un interviu pentru Unian.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel