Lumea arde, Madonna vrea în AUDIENȚĂ la Papa Francisc. ''Am fost excomunicată de trei ori. Nu mi se pare drept!''

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache | Dată: 06 mai, 11:31 | Categorie: Lifestyle

Madonna îi solicită Papei Francisc o întrevedere pentru a discuta ''probleme importante''.

Regina muzicii pop ar dori să se întâlnească cu papa Francisc pentru a discuta nişte probleme importante, potrivit unui mesaj publicat de cântăreaţă pe Twitter, informează Reuters joi, citat de Agerpres.

Vedeta i-a trimis un mesaj pe Twitter suveranului pontif întrebându-l dacă ar fi dispus să-i ofere o întrevedere.

Salutare @Pontifex Francis. Sunt o bună catolică. Jur! Adică nu înjur!' (I’m a good Catholic. I Swear! I mean I don’t Swear!)” a scris Madonna pe Twitter.

Nu există informații privind starea Madonnei la momentul în care a postat mesajul pe Twitter.

Vedeta, care de-a lungul carierei de 40 de ani s-a remarcat şi prin conflictele cu Biserica Catolică, a recunoscut că au trecut câteva decenii de la ultima sa confesiune, dar că vrea cu toate acestea să facă o încercare.

Ar fi posibil să ne întâlnim într-o zi pentru a discuta nişte probleme importante?, a scris interpreta melodiei Like a Prayer, dar şi autoarea unei cărţi intitulate Sex.

Chiar dacă nu a specificat în mod clar care ar fi acele probleme, vedeta a făcut o aluzie la un posibil subiect.

Am fost excomunicată de trei ori, a scris cântăreaţa. Nu mi se pare corect.

Cu câţiva ani în urmă, vedeta în vârstă de 63 de ani, mamă a şase copii, care a fost botezată şi crescută în credinţa catolică, a afirmat în cadrul emisiunii The Late Show, găzduită de James Corden, că a fost excomunicată ”de vreo trei ori”.

Dezvăluirea nepremeditată a fost făcută în timpul secţiunii Carpool Karaoke, difuzată în decembrie 2016.

Nu este clar dacă mesajul cântăreţei a fost scris pe un ton serios.

De-a lungul carierei, Madonna a adunat capital de imagine pe fondul unor controverse declanşate de opiniile ei despre sex, iubirea între persoane de acelaşi sex sau simbolismul creştin.

Când turneul ei Blond Ambition World Tour a ajuns în Italia, în vara lui 1990, papa Ioan Paul al II-lea a îndemnat creştinii să nu participe la turneu, etichetându-l drept unul dintre cele mai satanice spectacole din istoria umanităţii.

Mai multe organizaţii catolice, printre care şi conferinţa episcopilor italieni, au solicitat anularea concertelor pe care le-au catalogat dezgustătoare, imorale, blasfematoare şi infame. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite