Lucrurile pe care trebuie să le faci acasă înainte de sfârșitul anului 2022 pentru a elimina energia negativă

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Lucrurile pe care trebuie să le faci acasă înainte de sfârșitul anului 2022 pentru a elimina energia negativă
Lucrurile pe care trebuie să le faci acasă înainte de sfârșitul anului 2022 pentru a elimina energia negativă

Ca ființe energetice, suntem în permanență în mișcare și ceva la fel de „simplu” precum murdăria și obiectele excesive din jurul nostru poate crea un dezechilibru care provoacă totul, de la boli la divorțuri. De aceea, împărtășim cu voi lucrurile pe care ar trebui să le faceți acasă înainte de sfârșitul anului 2022 pentru a elimina energia negativă.

Închiderea ciclurilor este foarte importantă pentru a merge înainte și, deși o mare parte din muncă este mentală și emoțională, schimbările în spațiul pe care îl locuim pot ajuta foarte mult.

A avea o casă dezordonată este mult mai mult decât o problemă inestetică, deoarece poate provoca stres, anxietate, productivitate scăzută și chiar alergii legate de acumularea de praf și proliferarea acarienilor. Prin urmare, eliminarea acestor obiecte din casă înainte de 2023 este esențială.

Lucruri pe care ar trebui să le faci acasă înainte de sfârșitul anului 2022 pentru a elimina energia negativă

Sortarea zonelor precum  dulapul  este foarte importantă, dar întregul proces începe prin a arunca, dona sau dărui haine, accesorii și alte obiecte. A scăpa de ceea ce nu ai nevoie te poate elibera literal și metaforic de poverile de tot felul.

Așa că aveți grijă de aceste lucruri pe care trebuie să le faceți acasă înainte de sfârșitul anului 2022:

Aerisiți-vă camerele. Circulația aerului facilitează expulzarea prafului și acarienilor, în plus, elimină mirosurile neplăcute.

Eliberați dulapul. Dacă sunt haine pe care nu le-ați folosit de un an, este timpul să le împărtășiți cu altcineva, să le donați.

Pantofi uzați. Obiectele vechi, sparte sau nefuncționale împiedică trecerea energiilor bune. Așa că eliminați aceste obiecte din viața voastră înainte de începerea anului 2023.

Peticiți și vopsiți pereții. Reînnoiește pânza fiecărei camere prin repararea și schimbarea culorii pereților tăi.

Aruncați bureții vechi de vase. Buretele de bucătărie este un teren propice pentru microbi, așa că dezinfectează-l de trei ori pe săptămână și înlocuiește-l la fiecare 15 zile.

Acestea sunt lucrurile pe care ar trebui să le faceți acasă înainte de sfârșitul anului 2022. Este timpul să începeți!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel