Lucruri mai puțin știute despre Ariana Grande

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Selfie Ariana Grande Facebook
Selfie Ariana Grande Facebook

Citește în articol câteva informații mai puțin cunoscute despre Ariana Grande.

Originea numelui de scenă: Numele său de scenă "Grande" nu este numele ei de familie real. Numele ei complet este Ariana Grande-Butera, însă a ales să folosească doar "Ariana Grande" pentru cariera ei artistică.

Debutul în teatru: Ariana și-a început cariera artistică în teatru muzical la vârsta de 15 ani, jucând rolul lui Charlotte în producția din Florida a musicalului "13".

Începuturile în showbiz: Înainte de a deveni cunoscută ca artistă pop, Ariana a jucat rolul lui Cat Valentine în serialele TV de pe Nickelodeon, "Victorious" și "Sam & Cat".

Interese și pasiuni: Ariana este o pasionată a artei și picturii. Ea a postat adesea desenele și picturile sale pe rețelele sociale.

Influențe muzicale: Ariana s-a inspirat din muzica Mariah Carey și Whitney Houston încă de la o vârstă fragedă și a fost adesea comparată cu Mariah Carey datorită stilului vocal similar.

Implicare umanitară: Artista este implicată în mai multe activități de caritate și cauze umanitare. De exemplu, a organizat concerte de beneficiu pentru victimele atacului terorist de la Manchester și s-a implicat în proiecte precum "March for Our Lives" și "Black Lives Matter".

Poliglotă: Ariana Grande a studiat limba spaniolă și este capabilă să vorbească și să cânte în această limbă. Ea a lansat variante în limba spaniolă ale unor cântece precum "The Way" și "Problem".

Recorduri și realizări: Ariana Grande a stabilit mai multe recorduri, inclusiv primul artist solo feminin care a avut simultan trei cântece în top 10 pe Billboard Hot 100 din SUA, și primul artist feminin din istorie care a avut primul său album în primul rând în primele trei locuri pe Billboard 200.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel