Lucrul pe care Oana Roman nu i-l permite fiicei sale sub nicio formă: „Îmi doresc ca ea să înțeleagă lucrul acesta”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a vorbit despre educația pe care încearcă să i-o ofere fiicei sale.

Oana Roman este o mămică singură în prezent, care încearcă în fiecare zi să-i ofere cel mai bun exemplu fiicei sale. Vedeta a crescut într-o familie cu anumite reguli și principii de viață, plecând la drum cu cei „7 ani de acasă” foarte bine stabiliți, iar asta încearcă să-i insufle și fiicei ei zilnic. Mai mult, aceasta își dorește să o susțină pe Isa în orice și-ar dori să facă, întrucât orice om trebuie să-și urmeze propria cale, susține ea. 

„Ea o să facă ce vrea ea, nu ce vreau eu. Ea o să își aleagă singură ce face în viață, cu siguranță. O să o ajut, o să o susțin, dar alegerea o să fie a ei. Eu cred că fiecare om trebuie să își aleagă singur calea. Sunt mai multe reguli peste care nu cred că ar trebui să trecem toți. Tot ce ține de comportament, de limbaj, de bune maniere, de a fi respectuos, de bun simț, de a ști să vorbești, să te comporți, să stai la masă și așa mai departe. Acestea sunt lucruri foarte importante. Am învățat-o pe Isa că adevărul este cea mai bună minciună și că întotdeauna trebuie să spunem adevărul pentru că el iese întotdeauna la iveală. Atunci, mai bine spunem de la început adevărul.”, a declarat Oana Roman, potrivit ego.

Nu este de acord ca fiica ei să fie prezentă pe rețelele de socializare

Chiar dacă Oana Roman este extrem de prezentă pe rețelele de socializare, acolo unde încearcă zilnic să-și țină fanii la curent cu toate lucrurile care au loc în viața sa, aceasta nu este deloc de acord ca Isa să facă parte din această lume. Este mult prea devreme, consideră vedeta, care spune că un minor nu ar trebui să aibă conturi pe astfel de platforme.

„Deocamdată nu are rețele sociale deloc și sper să aibă cât mai târziu posibil. Eu sunt un înfocat nesusținător al TikTok-ului pentru copii. Mi se pare că copiii minori nu ar trebui să aibă nici Instagram, nici Facebook, nici TikTok, sub nicio formă. Îmi doresc ca ea să înțeleagă lucrul acesta.”, a mai dezvăluit vedeta.

Oana Roman conduce un business de succes

Oana Roman se bucură de succes și pe plan profesional. Pe lângă campaniile și proiectele pe care aceasta le are cu diferite firme, vedeta are și propria afacere cu haine, care îi merge excelent încă din prima zi din care a deschis-o.

„Prezentare de modă fac cei care creează, eu nu creez. Eu doar vând niște haine, deci nu, dar o să fac probabil, la un moment dat, un eveniment cu niște fete care să vină, să vadă produsele, să stăm de vorbă, dar nu o prezentare reală. Pentru mine a fost o alegere bună, noi am început în pandemie, când online-ul mergea foarte bine, neavând magazin fizic. Da, pot să mă laud cu faptul că a fost un business care a fost pe profit din prima zi! Nu știu, habar nu am, poate într-o zi de ce nu? (n.r. să lanseze un magazin fizic)”, a continuat aceasta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel