Lucian Viziru a dezvăluit ce diagnostic a primit, după ce a fost suspect de infarct:„De afecțiunea asta pot suferi copiii”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Lucian Viziru, foto Instagram
Lucian Viziru, foto Instagram

Lucian Viziru a trecut prin momente de panică, în urmă cu două săptămâni, când a ajuns la spital, de urgență, cu suspiciune de infarct.

Lucian Viziru a ajuns de urgență la spital, chiar de Revelion, după ce s-a simțit rău și a crezut că suferă un infarct.

Chiar la începutul anului, pe 3 ianuarie, artistul își anunța fanii, pe rețelele de socializare, că era  internat în Spitalul Floreasca, din Capitală, cu suspiciune de infarct. Inițial, chiar pe 31 decembrie, cântărețul a ajuns de urgență la spital și a fost internat pe secția de Terapie Intensivă. 


„Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos. Inițial s-a crezut că am făcut infarct. Am avut dureri mari în capul pieptului. Durerea se ducea jos spre brațul stâng. La prima analiză în ceea ce privește inima mi-au ieșit negative. A doua zi, enzimele astea au ieșit pozitive. Am avut din nou suspiciunea la povestea asta cu infarctul. Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă înapoi în salonul ăsta, unde am ajuns în prima zi. Sper să reușesc să plec mâine acasă. E bine în Spitalul Floreasca. M-au tratat frumos. Ieri și alaltăieri nu am avut voie să mă mișc din pat”, a povestit Lucian Viziru într-un video postat pe YouTube, în urmă cu trei săptămâni. 


După o serie de investigații, medicii i-au pus artistului un diagnostic. Acesta spune că RMN-ul efectuat semnalează o miocardită. 


„În urma ultimului RMN pe care l-am făcut la inimă a reieșit că eu aș fi avut la un moment dat, nu știm exact când, aș fi avut o miocardită. Ce este această miocardită? Este o afecțiune de care poate suferi oricine. De afecțiunea asta pot suferi copiii, oamenii mai tineri, dar, în special, bărbații, tineri, cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 de ani și sportivii” a explicat Lucian Viziru pe Youtube.

De asemenea, artistul a ținut să precizeze că starea sa de sănătate nu are nicio legătură cu vaccinul Covid. 

„După ce am primit diagnosticul de miocardită am fost întrebat dacă am avut o răceală înainte, asta era una dintre posibilele cauze ale afecțiunii de care am suferit și anume să iau un virus, din ala de răceală, normal, sau poate chiar SARS-CoV-2. Dacă ar fi fost să fie de la vaccin, există într-adevăr niște efecte secundare care pot apărea în primele 14 zile de la vaccin care sunt similare cu această miocardită, dar nu la 4-5 luni de când m-am înțepat, așa cum a fost în cazul meu. Îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar nu a fost de la vaccin”, a mai spus acesta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel