Louis Vuitton a pus în scenă un show jucăuş, în stil franţuzesc, la Muzeul Orsay din Paris

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Louis Vuitton a pus în scenă prezentarea de modă ''Voyager''' la Shanghai / Photo by Red-heart Li
Louis Vuitton a pus în scenă prezentarea de modă ''Voyager''' la Shanghai / Photo by Red-heart Li

 Casa de modă Louis Vuitton a prezentat luni, la Muzeul Orsay din Paris, colecţia sa de toamnă-iarnă caracterizată printr-o serie modernă de ţinute jucăuşe, sculpturale, purtate de modele care au defilat pe un podium lucios, de culoare neagră, evocând o stradă din Paris, informează Reuters.

Explorând noţiuni caracteristice stilului franţuzesc, Nicolas Ghesquiere, directorul artistic al colecţiilor feminine din cadrul celebrei case de modă, s-a jucat cu volumele croielilor şi cu efectele "trompe l'oeil", cum ar fi o pereche de cizme care arată ca nişte pantofi negri, cu tocuri înalte, asortaţi cu şosete albe şi paltoane pufoase, asemănătoare unor blazere.

Printre ţinutele prezentate s-au mai aflat pantaloni scurţi de tip bermude, rochii largi cu bustieră, strânse în talie cu curele înguste, precum şi rochii decorate cu mărgele strălucitoare.

Gama poşetelor a fost diversă, inclusiv un model care arată asemenea unui indicator stradal tipic parizian, cu o ramă verde şi cu înscrisul Louis Vuitton ştanţat cu litere albe.

La finalul prezentării, sunetul a sute de paşi au fost proiectat în sala care a găzduit defilarea, creând impresia unor modele invizibile care păşesc pe podium - un efect creat de artistul de sunet Nicolas Becker.

La finalul show-ului, Nicolas Ghesquiere a ieşit pe podiumul de defilare şi le-a zâmbit invitaţilor din primele rânduri, printre care s-au aflat Emma Stone, Zendaya şi Catherine Deneuve, care au stat alături de membri ai familiei preşedintelui şi CEO-ului grupului LVMH, Bernard Arnault.

Pharrell Williams, numit director artistic al colecţiilor masculine în cadrul casei de modă Louis Vuitton, a asistat de asemenea la prezentare.

Săptămâna Modei de la Paris, la care au participat branduri prestigioase cum ar fi Dior - care face parte din grupul LVMH -, Saint Laurent - deţinut de Kering SA -, Valentino şi Chanel, se încheie marţi. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel