Loredana Groza a întâlnit-o pe Petra Pintelei, tânăra nevăzătoare: „Ne-am conectat din prima clipă ca și cum ne știam deja”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: Loredana Groza, Instagram
Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza și-a dorit extrem de mult să o cunoască pe Petra, tânăra care a reușit să ajungă imediat la inimile românilor.

Loredana Groza a publicat un videoclip pe rețelele de socializare care i-a impresionat complet pe cei din comunitatea sa. Celebra artistă s-a afișat la masă alături de Petra Pintelei, tânăra nevăzătoare, care e reușit să capteze atenția tuturor prin voința și determinarea uriașă de care dă dovadă. Chiar dacă încă din prima zi de viață s-a născut cu această afecțiune, aceasta își duce viața de zi cu zi ca un om normal, având un loc de muncă stabil, un iubit și folosind chiar și metroul drept mijloc de transport.

Aceste lucruri se pare că au impresionat-o peste măsură pe Loredana Groza, care și-a dorit numaidecât să o întâlnească pe aceasta. Astfel, celebra artistă a organizat o masă surpriză, postând și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. 

„Am descoperit-o pe Petra pe rețelele de socializare.
Povestea acestei tinere care s-a născut nevăzătoare m-a impresionat profund!
Am vrut să o întâlnesc așa că am aranjat un date surpriză!
Reacția Petrei când mi-a auzit vocea a fost de milioane!
Ne-am conectat din prima clipă că și cum ne știam deja.
Petra vede viața așa cum mulți dintre noi nu reușesc să o vadă! De cele mai multe ori simțurile pot fi o limitare în a percepe realitatea așa cum e și ne pot împiedică să experimentăm viață cu adevărat!
Când trăiești dincolo de prejudecăți, de validări, de like-uri și dislike-uri, sufletul e liber, viața are un scop!
Asta este Petra! Un suflet pur!
Ea trăiește pentru a face lumea mai bună!
E o rază de lumina, o inspirație!

Mulțumesc Petra, you Rock baby!”, a scris Loredana Groza pe rețele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Cum crede Petra că arată Loredana Groza

În continuare, Loredana Groza a făcut cu tânăra și un joc prin care artista a pus-o pe fată să-și imagineze cum ar arăta ea, întrucât aceasta nu a văzut-o niciodată, iar singurul reper după care o poate recunoaște este vocea sa minunată.

„Cred că ești de înălțime medie.”, a răspuns Petra, într-un videoclip realizat de Loredana Groza pe TikTok.

„Sunt cam de înălțimea ta.”, a completat artista. 

„Adică 1,60.”, a concluzionat tânăra.

„Sunt puțin mai înaltă, avem aceeași culoare de ochi, ai niște ochi absolut superbi. Știi ce mi se pare interesant? Că dacă se uită cineva la tine, nu-și dă seama că nu vezi.”, a mai spus Loredana Groza. 

„Așa am fost învățată de mică să mă uit așa.”, spune Petra. 

Câte limbi știe să vorbească Petra

Pe lângă faptul că se machiază, îmbracă singură, Petra a fost extrem de ambițioasă și pe plan intelectual și și-a dorit să învețe și mai multe limbi străine, în ziua de astăzi mândrindu-se cu faptul că știe șase limbi diferite, adică engleză, spaniolă, rusă, turcă, portugheză și franceză.

„De mică m-au fascinat sunetele. Eu sunt nevăzătoare din naștere. Simțul auditiv a preluat foarte mult din ce văzul trebuia să-mi ofere. Și atunci sunetele diferite, mai ales cele ale limbilor străine și muzica, au fost lumea mea de imaginație, de joacă, de împlinirea dorințelor. Și am făcut cursuri de limbi străine. Mama mea a văzut că am acest potențial de a învăța și m-a expus limbilor străine. Am învățat să mă exprim mai ușor pentru că le-am învățat de copil”, a zis Petra Pintelei la podcastul Graurii.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel