Elon Musk: Sunt un extraterestru, dar nimeni nu mă crede

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Elon Musk
Elon Musk

Elon Musk a declarat la o reuniune a companiilor de tehnologie, în cadrul conferinței VivaTech de la Paris, că este un extraterestru și că "le tot spune oamenilor", dar "nimeni nu-l crede".

Elon Musk a dezvăluit la o întâlnire a tehnicienilor din întreaga lume că se consideră un extraterestru. Magnatul de la Tesla, X și SpaceX a afirmat că își exprimă constant această idee oamenilor, dar că nu este luat în serios: "Nimeni nu mă crede." Declarația a fost făcută în cadrul evenimentului VivaTech din Paris, Franța, un summit global pentru start-up-uri tehnologice. În timpul discuției, o gazdă a evenimentului l-a întrebat: "Există persoane care cred că sunteți un extraterestru?"

Musk, în vârstă de 52 de ani, a râs și a răspuns: "Sunt un extraterestru - da, le tot spun oamenilor că sunt un extraterestru. Dar nimeni nu mă crede".

Musk s-a născut oficial în Transvaal, Africa de Sud, în 1971, și deține, de asemenea, cetățenie americană și canadiană. Vorbind de la distanță prin intermediul unei camere web, Musk a adăugat că, în cazul în care ar avea dovezi ale existenței vieții extraterestre, intenționează să le împărtășească pe platforma X/Twitter - site-ul de socializare pe care îl deține în prezent.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel