Elon Musk consideră că învingătorul alegerilor prezidențiale americane din 2032 va fi un robot

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captură Youtube
Captură Youtube

Musk, în vârstă de 52 de ani, care a avertizat că inteligența artificială ar putea fi mai inteligentă decât oamenii în decurs de un an, și-a făcut predicția atunci când a fost întrebat cine crede că va fi următorul președinte.

Lordul tehnologiei Elon Musk consideră că învingătorul alegerilor prezidențiale din SUA din 2023 ar putea fi un robot.

Multimiliardarul care a deținut SpaceX, Tesla și X - fostul Twitter - crede că inteligența artificială ar putea conduce lumea în decurs de un deceniu. El a spus că alegerea alegătorilor pentru Casa Albă ar putea fi între un Transformer care își schimbă forma sau un robot Diffusion, condus de ChatGPT.

Musk a avertizat că inteligența artificială ar putea fi mai inteligentă decât oamenii în decurs de un an, și-a făcut predicția atunci când a fost întrebat la cea de-a 10-a ceremonie anuală Breakthrough Prize din Los Angeles - supranumită Oscarurile științei - cine crede că va fi următorul președinte.

Râzând, el a răspuns: "Cine credeți că va câștiga Casa Albă în 2032? Ce tip de inteligență artificială? Transformers sau difuzie?

Când a pus anterior întrebarea într-un sondaj X, au votat aproape 1,2 milioane de persoane.

Dintre aceștia, 77,4% au susținut Transformers - jucării robot inventate de compania japoneză Takara Tomy în 1984, care se pot transforma în alte forme, cum ar fi vehicule și animale.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel