Lora se mărită! Horia Brenciu anunță cea mai așteptată nuntă din show-biz

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Lora și Ionuț Ghenu, foto Instagram
Lora și Ionuț Ghenu, foto Instagram

Lora și Ionuț Ghenu urmează să se căsătorească.

Lora va fi mireasă pentru a doua oară, anunță Horia Brenciu, care a aflat vestea în timp ce filma un nou episod al podcastului „Lucruri Simple”, unde îi are ca invitați pe Lora și pe Ionuț Ghenu.

„Nu am cum să vă spun asta, decât direct: Lora se mărită! Ionuț e alesul! Despre nuntă, locație, precum și despre formidabilele clipe din viața artistică palpitantă a Lorei, vom povesti luni, la «LUCRURI SIMPLE»! Pregătiți-vă pentru un bibelou de episod!”, a scris Horia Brenciu în mediul online.

Secretul relației fericite

În urmă cu ceva timp, Lora dezvăluia, pe rețelele de socializare, care este secretul relației lor. 

”Anul ăsta împlinim 7 ani de relație ”non-stop”. Adică, în ani de relație normală de câteva ore pe zi împreună, depășim cu foarte mult cifra 7. Cum? Ne-am iubit și acceptat cu bune și rele și am avut un scop comun. Cât veți avea un scop, un ideal comun, veți fi meniți să fiți împreună”, a mărturisit Lora pe pagina sa de Instagram.


Vedeta a făcut atunci dezvăluiri și despre cum vrea să fie nunta. 


 „Se va întâmpla cu siguranţă, însă nu am stabilit nici acum o dată. Este un eveniment frumos, dar nu unul care face diferenţa pentru noi. Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm. Prin urmare, se va întâmpla la momentul potrivit, alături de oamenii dragi. Am înţeles că fiecare lucru se întâmplă cu un scop şi la momentul potrivit. Aşa că asta m-a ajutat să îmi pun ordine în gânduri şi să nu mai pun la fel de multă presiune pe mine şi pe ceea ce fac”, povestea Lora.


Cum a început relația cu Ionuț Ghenu


În 2014, Lora punea capăt mariajului cu Dan Badea. La un an distanță, presa exploda la aflarea veștii că Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu. Ionuț Ghenu era pe atunci iubitul Doiniței Oancea, iar cele două cupluri petreceau foarte mult timp împreună. După ce a fost acuzată că i-a furat iubitul prietenei sale, Lora face lumină și spune că lucrurile nu au stat deloc așa. 

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, artista a povestit cum a ajuns să se îndrăgostească de Ionuț Ghenu, dar și ce fel de relație a avut cu Doinița Oancea. 

 „Când am început să vorbim mai mult. Era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014. Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup. M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era”, a declarat Lora în podcastul de pe Youtube.


Condamnată de toată lumea că i-ar fi furat iubitul prietenei sale


La acea vreme, vedeta nici nu se putea bucura de noua sa relație, din cauza criticilor din jur. S-a spus că Doinița Oancea i-ar fi fost prietenă și că ea ar fi intervenit în relația acesteia. 
 

 „Doinița nu era prietena mea. Așa a apărut, dar nu era așa. Eu am vrut să fim prietene. (…) Lumea m-a condamnat că ea a vrut să facă niște lucruri, dar asta e treaba ei să le ducă. (…) Eu eram la Antena 1 atunci. Ajungeam acasă lunea. Totul s-a întâmplat în 2014 și eram măritată din 2012. Era pe final de căsnicie”, a dezvăluit Lora.


Motivul pentru care nu s-a putut apăra


Lora spune că la acel moment se afla sub contract cu Antena 1 și că nu avea voie să iasă în public și să discute despre acest subiect, mai ales că Doinița Oancea mergea și vorbea despre aceasta la o televiziune concurentă. Vedeta spune că a trebuit să păstreze tăcerea și că nu i-a fost deloc ușor. 


„Eu nu aveam cum să mă apăr. Că eram la Antena 1, dar eram atacată la Kanal D. Fiecare reacționează la durere. Mi-am păstrat cât de cât creierii și nu am început să scot eu armele. M-am mai întâlnit cu ea la vreo două evenimente. Nu vorbim dacă ne vedem. E foarte greu. (…) Dacă mâine Ionuț se îndrăgostește de o prietenă de-ale mele, eu niciodată nu o să fiu omul care să lovească în cineva care s-a îndrăgostit de altcineva. Când ea a spus că nu am fost prietenele cele mai bune a fost prea târziu. Simt că mi s-a făcut o mare nedreptate. Oamenii trebuie să înțeleagă că cine plânge primul are dreptate. Am o relație senzațională cu Ionuț. Nimic nu se construiește pe înșelătorie”, a mai mărturisit Lora în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel