Lora, despre controversa cu Delia pentru piesa formației AZUR: Ea a făcut varianta originală, a mea era remake

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Lora, despre controversa cu Delia pentru piesa formaíei AZUR: Ea a făcut varianta originală, a mea era remake
Lora, despre controversa cu Delia pentru piesa formaíei AZUR: Ea a făcut varianta originală, a mea era remake

Lora și Ionuț Ghenu, iubitul ei, au vorbit despre controversa cu Delia.

"Acum câțiva ani Nea AZUR a venit la noi și i-a spus Lorei: "Iubita orice piesă vrei de la mine o faci remake", ea nu a făcut asta până acum. Eram în Bali foarte liniștit și la un moment dat un prieten de la ROTON m-a întrebat ce facem și mi-a zis că are o piesă pentru noi și mi-a trimis-o. Piesa în cazuă este o piesă originală cu refrenul care este inspirat din refrenul "Lololo", mi-a plăcut foarte mult, nu știam că e virală, i am arătat și Lorei, i-a plăcut mai puțin refrenul. Oamenii mi-au explicat că refrenul e viral și am zis ok, e mișto, hai s-o facem!

Am filmat, am terminat filmarea și stăteam pe telefon și la un moment dat am văzut că s-a lansat o piesă, am deschis-o, am auzit refrenul și m-am dus la Lora, am trezit-o și i-am zis: "Beib altcineva a lansat piesa!" și am dat un mesaj către prietenul meu de la Roton în care i-am zis că am văzut că a lansat altcineva piesa și că nu mai are rost s-o facem și noi", a spus Ionuț Ghenu, iubitul Lorei.

"Nu e controversă. Ultima dată am vorbit de ziua ei, noi mai vorbim la telefon. Nu există discuții sau controverse. Din partea mea, eu am vrut s-o facem toți, de ce vara asta să nu le asculte oamenii pe toate? Ea are piesa făcută ca AZUR, adică a făcut varianta originală. Asta a mea era remake, mi se părea cool să le dăm play una lângă alta!", a declarat Lora în podcast-ul lui Jorge.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel