Locul de vacanță preferat de vedete. Vara asta nu mai sunt la modă destinații ca Maldive sau Thailanda

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Destinația preferată de vacanță pentru vedete.

În plin scandal, generat de probabila anulare a preluării Twitter, miliardarul Elon Musk a fost văzut în vacanță pe insula grecească Mykonos sâmbătă, chiar în acest weekend, pe16 iulie.

Presa locală susține că Elon Musk a ajuns pe insula celebrităților la primele ore ale zilei de sâmbătă și a fost văzut luând prânzul la un restaurant de pe plaja Agia Anna.

În mod ironic, prima imagine din vizita magnatului la Mykonos a fost scursă chiar pe Twitter, al cărui acord de preluare de 44 de milioane USD a fost anulat de însuși Musk în urmă cu doar câteva zile.

Grecia, destinația preferată de vară pentru vedete

Asemeni șefului Tesla, un număr mare de vedete au ales Grecia ca destinațiede vacanță preferată .

Fostul star din NBA, Magic Johnson a fost în turneu în Grecia în ultimele săptămâni și a fost văzut alături de actorul Samuel Jackson și rapperul LL cool J, împreună cu familiile lor pe insula Zakynthos.

Fosta vedetă a lui LA Lakers a avut, de asemenea, ocazia să discute cu premierul grec Kyriakos Mitsotakis despre călătoria în țară.

De asemenea, jucătoarea americană de tenis Serena Williams a împărtășit recent, prin intermediul contului ei personal de Instagram, experiența vizitei de la Acropola din Atena, împreună cu soțul ei, Alexis Ohanian, și fiica ei de patru ani, Olympia.

Roger Federer se numără și el printre vedetele văzute în insulele grecești.

Marele jucător de tenis elvețian a fost văzut împreună cu familia distrându-se la un bar de pe plajă, în insula Paros, una dintre cele mai bine cotate destinații de vacanță.

”Plajă și mâncare bună”

Monica Tatoiu spune care ar fi insula cea mai potrivită pentru o vacanță în Grecia.

”Eu nu m-aș duce nici în Thassos. În Thassos se duc unul după altul. Este un banc care circulă: grecii sunt de acord să ne dea insula Thassos, dacă lăsăm celelalte insule în pace.

Românii merg în Thassos, merg în Creta, merg cei cu fițe în Mykonos.

Eu vă dau un pont - cine vrea întradevăr plajă și mâncare grecească bună, se duce în Naxos. Plajele sunt imense, nu sunt paranghelii, cum se întâmplă în Thassos, să auzi manele până dimineața. Deci eu vă recomand Naxos”, spunea Monica Tatoiu, într-o intervenție la RomâniaTV.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel