Lizzo renunță la industria muzicală

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa Foto: Facebook Lizzo
Sursa Foto: Facebook Lizzo

Lizzo a publicat pe Instagram că "demisionează" din cauza "minciunilor" spuse despre ea.

"M-am săturat să trebuiască să suport să fiu târâtă prin noroi de toată lumea din viaţa mea şi de pe internet", a scris vineri artista afro-americană, în vârstă de 35 de ani şi al cărei nume real este Melissa Viviane Jefferson.

"Nu m-am înscris pentru a avea parte de astfel de lucruri - demisionez", a scris ea în mesajul său, care nu precizează însă din ce anume intenţionează să "demisioneze" vedeta americană - industria muzicală, reţelele de socializare sau orice altceva.

Deși apreciată de fani pentru apărarea persoanelor supraponderale, Lizzo se confruntă cu o plângere depusă anul trecut de foste dansatoare. Ele o acuză de "hărţuire" şi "discriminare".

"Încep să cred că lumea nu mă vrea. Mă confrunt în mod constant cu minciuni despre mine şi sunt batjocorită pentru aspectul meu"

Cântăreaţa a participat joi seară la o strângere de fonduri pentru campania prezidenţială a lui Joe Biden, la New York.

"Tot ceea ce vreau este să fac muzică şi să îi fac pe oameni fericiţi", a scris Lizzo vineri. "Dar încep să cred că lumea nu mă vrea", a adăugat ea în acelaşi mesaj online.

"Mă confrunt în mod constant cu minciuni despre mine şi sunt batjocorită pentru aspectul meu. Personalitatea mea este desfiinţată de oameni care nu mă cunosc şi care îmi insultă numele", a dezvăluit artista.

Lizzo, născută în Detroit, și cu copilărie petrecută în Houston, a devenit cunoscută pe plan internaţional în 2019. Ea abordează mai multe genuri, în special rap, soul și funk.

Ea a câştigat în 2023 premiul categoriei "piesa anului" la gala Grammy Awards cu single-ul "About Damn Time", conform Agerpres.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel