Liviu Vârciu, „vânat” de fani, în trecut: „Aveam bodyguard și în casă, dar și afară”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Liviu Vârciu, Instagram
Sursa foto: Liviu Vârciu, Instagram

Liviu Vârciu a povestit prin ce a fost nevoit să treacă pe vremea când devenea celebru.

Liviu Vârciu s-a bucurat de un succes uriaș, pe vremea când trupa L.A debuta, la finalul anilor 90. Toată lumea îi cunoștea numele, iar fanii erau înnebuniți după vocalistul care a ajuns imediat la inimile tuturor. Succesul i s-a păstrat însă până în ziua de astăzi, acesta spunând chiar că și copiii săi sunt recunoscuți peste tot, inclusiv la școală. Totuși, celebritatea este percepută astăzi diferit, față de cum era în trecut, consideră artistul.

“Eu mă duc cam rar la școală, se duce mama lor mai des. Se știu după nume, mai ales pentru că pe băiat îl cheamă Liviu Vârciu. I-am pus și Matei, în cazul în care există cineva care nu este fanul meu, să zică că este Matei, să nu zică Liviu. Știu după nume, dar a fost o nebunie înainte. Acum lumea e mai echilibrată, s-a obișnuit cu artiști, cu actori, cu vedete. Nu mai sunt cum erau pe vremuri. Pe vremuri, din 2 în 2 luni, ne mutam, schimbam apartamentele, nu mai puteam să stăm pe scara blocului.”, a declarat Liviu Vârciu, potrivit ego.

A apelat la bodyguard în trecut

Mai mult, tot la vremea aceea, când popularitatea trupei L.A era în floare, Liviu Vârciu a dezvăluit chiar că a apelat și la ajutorul bodyguarzilor, care stăteau zi și noapte în fața ușii sale. Acesta se trezea adesea cu diferite persoane la ușă, motiv pentru care a fost nevoit să se mute în repetate rânduri din casa unde locuia.

“La ușă, da. Aveam bodyguard 24/24. Aveam bodyguard și în casă, dar și afară, la ușă. Se schimbau la 24 de ore între ei. Nu puteam să dormim. Ne mutam, se afla că ne-am mutat într-un bloc și era Revoluție pe scară. Veneau copiii de la școală, veneau studenții, băteau la ușă oameni încontinuu, cu scrisori, cu foi, cu inimioare, cu toate cele. Mai veneau, dar nu ne puteam odihni. (n.r. polițiști) Atunci, aveam un bodyguard care mai stătea pe la ușă. A fost nebunie. Acum este bine, dar înainte a fost o nebunie.”, a continuat acesta.

Nu și-a schimbat numărul de telefon

După cum era de așteptat, nu a durat foarte mult timp ca fanii să-i afle și numărul de telefon. Cu toate acestea, Liviu Vârciu spune că nu a fost deloc deranjat de acest lucru, întrucât le-a fost mereu recunoscător fanilor săi, pentru notorietatea pe care i-au adus-o. În acest sens, Vârciu spune că mereu a răspuns la telefon cu inima deschisă și, atât timp cât nu au existat injurii, acesta vorbind cu fanii care îl apelau spontan.

“Ba da. (n.r. i-au aflat numărul de telefon) Nu mi-am schimbat numărul, eu vorbesc cu toată lumea, nu am o problemă. Atâta timp cât este drăguț și nu este obraznic, eu vorbesc chiar cu toată lumea, nu am o problemă cu treaba aceasta. Până la urmă, sunt aici datorită lor. Dacă ei nu ar fi, eu nu aș mai da interviu. O fac ca un job, din plăcere.”, a continuat acesta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel