Liviu Vârciu i-a blocat cardurile bancare iubitei. Cum a reacționat Anda Călin: O să te faci de râs

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Liviu Vârciu și Anda Călin, foto Instagram
Liviu Vârciu și Anda Călin, foto Instagram

Liviu Vârciu a luat atitudine în fața iubitei și i-a blocat cardurile bancare. De ce a făcut un asemenea gest celebrul artist?

Liviu Vârciu i-a blocat cardurile bancare iubitei chiar când se afla la cumpărături. Anda Călin își dorea tare mult un set de farfurii, dar artistul nu i-a permis să le cumpere. Supărată, iubita artistului a plecat singură la cumpărături. Pentru a-i da o lecție, Liviu Vârciu i-a blocat cardurile bancare. 


Cei doi sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz și sunt un exemplu pentru mulți îndrăgostiți. Chiar dacă relația lor este una lipsită de certurile sau scandaluri, iată că apar și în familia lor situații mai tensionate. 


Liviu Vârciu și-a supărat iubita deoarece nu a vrut să îi cumpere un set de farfurii. Cum Anda Călin a plecat de una singură la shopping, artistul i-a blocat cardurile.

Am dat block la toate cardurile, ca să știi. O să te faci de râs la casă, bine, n-ar fi prima oară. Shopping plăcut!, a declarat Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

Anda Călin și Liviu Vârciu se pregătesc de nuntă 

Povestea lor de iubire a pornit în urmă cu 5 ani, iar în 2017 au devenit părinți. 


„Femeia scai pe mine. Femeia, lipitoare profesionistă. Singura femeie cu care am cea mai lungă relaţie din viaţa mea. Eu nu am amintiri cu alte femei, va jur. M-a terorizat a mea psihic! E cea mai inteligentă femeie pe care eu am avut-o în viaţa mea. A ştiut cum să manevreze, cum să mă ducă, cum să mă suporte. Eu sunt un om greu de digerat.

Am avut şi noi probleme. Noi, din toate cuplurile de artişti de vedete, noi am fost singurii care am spus că ne despărţim primii. Noi ne-am certat din prima săptămână până acum. Sunt cinci ani de ceartă. Eu încă sunt cu femeia şi ne iubim.

Anda chiar m-a suportat. Eu sunt un om dificil, nervos, mama dacă îmi spune „Băi mamă, prea o…”. De un an de zile am început să ne sudăm, să mai lase şi ea de la ea. Că nu lasă moldoveanca neam”, a povestit Liviu Vârciu la Xtra Night Show. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel