Livia Graur a slăbit, după divorț: „Sunt tot felul de schimbări la care încerc să mă adaptez”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Livia Graur, Instagram
Sursa foto: Livia Graur, Instagram

Livia Graur a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa. 

Livia Graur este de câteva luni de zile o mamă singură, care încearcă în fiecare zi să se împartă între locul de muncă, activități recreative și copil. Vedeta pare că reușește să bifeze cu brio toate aceste treburi zilnice, pentru că arată și se menține într-o formă de zile mari. Ba mai mult, prezentatoarea de la Prima TV a dat jos câteva kilograme, pe care vrea rapid să le pună înapoi.

„Toamna a adus un program nou în viața mea. A început școala, am un jurnal mai lung la Prima TV, de o oră și jumătate, s-a schimbat formatul, avem invitați și atunci sunt tot felul de schimbări la care încerc să mă adaptez. Am început să fac exerciții fizice zi de zi, iar asta coroborează și ea cu toate schimbările, și sunt într-o mare alergătură. Reușisem să mă îngraș vreo două kilograme, în concediu, dar cred că le-am dat jos înapoi. Am fost în Tunisia, a fost superb. Am fost cu niște prieteni. Când ai copii mai mari, nu ai cum să mergi doar tu cu el în concediu, pentru că se plictisește și atunci trebuie să aibă prieteni. Mi-a fost puțin frică de Tunisia, dar m-am simțit foarte în siguranță. Nu am părăsit de prea multe ori și doar în condiții foarte sigure. A fost foarte ok.”, a declarat Livia Graur, în exclusivitate pentru Spectacola

Fiica Liviei Graur își dorește să meargă cu mama sa la evenimente

Dacă până acum, vedeta putea să plece liniștită din casă la evenimentele mondene, Renata a crescut și îi cer acesteia să o ia și pe ea. Livia Graur a dezvăluit astfel cum procedează în prezent. 

„În ultima vreme, pentru că evenimentele sunt tot mai pline de influenceri și de vloggeri, pe care Renata îi urmărește îndeaproape, s-a schimbat puțin. Dacă până acum îi spuneam că aceste evenimente nu sunt pentru vârsta ei, ajung să mă întâlnesc cu oameni pe care ea îi urmărește și îi admiră și atunci sunt multe situații în care mă gândesc că i-ar fi plăcut să fie cu mine. Programul ei, în momentul de față, nu ne permite să o duc la evenimente, pentru că sunt seara, iar dacă sunt dimineața ea este la școală și iar nu avem cum. Ea la 21:30 trebuie să fie în pat, pentru că se trezește la oa 7:00 și trebuie să aibă un program strict. O iau la evenimentele care sunt în weekend.”, a mai spus prezentatoarea. 

Atunci când este plecată de acasă, aceasta nu își lasă niciodată fata singură în locuință.

„Niciodată nu stă singură, când plec. Fie stă cu mama, fie stă cu prietenul ei, colegul ei de bancă. Facem un schimb mereu.”, a dezvăluit Livia Graur.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel