Litoralul pentru toți începe de săptămâna viitoare

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: Costinești, flickr/brianj.lowe
Foto: Costinești, flickr/brianj.lowe

Programul social începe din 28 august.

Peste 120.000 de turişti sunt în aceste zile la mare, iar hotelierii spun că unităţile de cazare din staţiuni sunt ocupate la peste 90 % din capacitate.

De săptămâna viitoare, pe 28 august, începe programul social 'Litoralul pentru toţi', iar tarifele vor scădea cu până la 75 % faţă de cele vârf de sezon.

Aproximativ 100 de hoteluri vor pune la dispoziţia turiştilor 10.000 de locuri de cazare, cu tarife care pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană. la hotel de 3 stele.

Rezervările se pot face prin agenţiile de turism sau direct la hoteluri, iar sejururile vor putea fi achitate şi cu vouchere de vacanţă.

Din 28 august se va relua programul social "Litoralul pentru toţi", care asigură cazarea turiştilor în staţiunile de la Marea Neagră la tarife cu până la 75% mai mici decât cele din vârf de sezon. Potrivit datelor prezentate de asociaţiile patronale din turism, se estimează că la acest program vor participa peste 100 de hoteluri, care vor pune la dispoziţe aproximativ 10.000 de locuri de cazare, iar sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă.

Pentru o noapte de cazare fără mic dejun, tarifele încep de la 35 de lei de persoană la un hotel de trei stele, pentru o vacanţă de minimum cinci zile, potrivit Rador. Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masă all-inclusive, tarifele încep de la 215 lei pe noapte de persoană, la un hotel de trei stele, pentru minimum două nopţi de cazare.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel