Litoralul pentru toți, în perioada 22 mai - 18 iunie 2023. Tarifele încep de la 52 de lei pe noapte

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
foto captură video Youtube
foto captură video Youtube

Litoralul pentru toţi se desfăşoară, în acest an, în perioada 22 mai - 18 iunie 2023, iar tarifele încep de la 52 de lei pe noapte.

Turiștii care doresc să ajungă la mare vara aceasta se pot folosi de programul social Litoralul pentru toți. Federația Patronatelor din Turismul Românesc a anunțat lansarea unei noi ediții a programului social "Litoralul pentru toți" în perioada 22 mai – 18 iunie, prin care turiștii se pot caza în hotelurile din stațiunile autohtone de la Marea Neagră cu tarife ce pornesc de la 52 de lei pe noapte de persoană, prețurile fiind cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon.

Până la acest moment s-au înscris în program 25 de unități de cazare din toate stațiunile de pe litoralul românesc, care pun la dispoziția turiștilor, cumulat, un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte, iar până la începerea programului așteaptă să se înscrie aproximativ 50 de hoteluri care vor pune la dispoziția turiștilor, un număr de aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte.

"Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă în fiecare an. Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile.

Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârșitul lunii mai, dar turiștii pot face deja rezervări de sejururi pentru acest program", afirmă Dragoș Răducan, președintele FPTR.

Litoralul pentru toți. Cât costă cazarea

În stațiunea Venus,  tarife pornesc de la 52 de lei pe noapte de persoană, preț ce include doar cazare, fără mic dejun, la un hotel de 3 stele.

În stațiunea Mamaia, prețurile pornesc de la 101 lei/noapte/persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele.

În stațiunile din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 lei/noapte/persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele.

Pentru cei care vor pachete all inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 200 de lei/noapte/persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din stațiunea Jupiter.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel