Litoralul, pe avarie. Lipsă acută de personal. Constantinescu (ANPC): Nu poți avea de la cotlet de crocodil, până la spată de zebră, totul proaspăt

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Foto. flickr/brianj.lowe
Foto. flickr/brianj.lowe

Litoralul românesc este la pământ.

Unii hotelieri din staţiunea Mamaia au început să micşoreze tarifele de cazare, în contextul în care, în această vară, rezervările au scăzut cu 20% faţă de anul trecut. Anul acesta, se înregistrează zilnic pe litoral maxim 90 de mii de turiști.

Nemulţumirile turiştilor sunt legate de lărgirea plajelor care a afectat accesul la mare, calitatea nisipului şi taxa de parcare în staţiune care ajunge la aproape 100 de lei pe zi.

În această săptămână ar urma să fie votată propunerea primarului Constanţei de a suspenda taxarea pe timpul nopţii, dar membrii Organizaţiei Patronale Mamaia-Constanţa cer eliminarea ei totală pentru actualul sezon estival, la fel ca în Mangalia. Dacă propunerea primarului va fi adoptată, atunci parcarea în Mamaia va costa sub 50 de lei/zi.

Unul dintre angajații mei a considerat că decât să spele furculițele, tacâmurile, una câte una, a luat un geneu din ăsta plin cu tacâmuri și le-a vărstat într-o cuvă. Mi-a stricat tot. L-am întrebat de ce ai făcut asta? 'Păi spăl mai multe odată...'”, explică Virgil Neagu, manager terasă, potrivit ȘtirileProtv

Horia Constantinescu explică la Digi24 că în meniul unui restaurant din România se găsesc foarte multe feluri de mâncare, ceea ce pune la îndoială prospețimea mâncării servite în aceste locuri.

”În străinatate găsești 3-4 produse, la fiecare capitol. La noi, nu poți avea de la cotlet de crocodil, până la spată de zebră, totul proaspăt. Cu siguranță, unele sunt mai mult sau mai puțin comandate”, spune horia Constantinescu.

Nu știu să-și administreze locțiile spune șeful ANPC. ”Găsim perișoare din anii trecut, dar ca să închei pozitiv, găsim și locații foarte bine administrate”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel