Lisa Marie-Presley, distrusă de durere după moartea fiului ei: Te rog, aşteaptă-mă, iubirea mea

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Lisa Marie Presley, fiica legendarului Elvis Presley,  a murit joi, în urma unui stop cardiac, la vârsta de 54 de ani. Vestea devastatoare a fost confirmată de mama ei, Priscilla Presley.

Lisei Marie Presley a scris un articolul emoționant în august 2022 în revista People în care a vorbit despre "durerea necruțătoare" provocată de moartea prematură a fiului ei, Benjamin, în iulie 2020.

"Frumosul meu înger. Am venerat pământul pe care ai călcat, în această lume şi, acum, în Rai. Inima şi sufletul meu au plecat cu tine. Durerea de a nu fi cu tine în fiecare moment, în fiecare zi, este sufocantă. Nu o să mai fiu niciodată la fel. Te rog, aşteaptă-mă, iubirea mea şi ţine-mă de mână în timp ce mai stau aici pentru a le proteja şi creşte pe surorile tale mai mici şi a-i fi alături lui Riley. Ştiu că ai vrea asta", a fost unul dintre mesajele postate în trecut de singura fiică lui Elvis.

Lisa a mărturisit că fiul ei îi amintea mereu de tatăl ei, ceea ce nu a făcut decât să o tulbure și mai mult.

El „semăna atât de mult cu bunicul său în atât de multe privințe încât chiar m-am speriat”, a scris ea, adăugând că acest lucru „m-a făcut să mă îngrijorez pentru el chiar mai mult decât aș fi făcut-o în mod normal”.

La doi ani de la moartea lui Benjamin, Lisa suferea tot mai mult și se învinovățea pentru moartea fiului ei.

Durerea o porți cu tine pentru tot restul vieții

Deja mă lupt cu mine însămi și mă cert mereu, învinuindu-mă în fiecare zi și este destul de greu să mai trăiesc cu acest lucru”, a mărturisit ea, adăugând că „și alții te vor judeca și te vor învinovăți, chiar și în secret sau pe la spate, ceea ce este și mai crud și mai dureros pe lângă toate celelalte”.

Benjamin Keough avea 27 de ani în momentul sinuciderii sale. În dimineaţa zilei de 12 iulie 2020, nepotul lui Elvis se împuşca în piept, în casa familiei Presley din Calabasas, autopsia arătând că acesta era intoxicat cu cocaină şi cu alcool.

Lisa-Marie Presley împreună cu fiicele ei gemene.

3. Lisa Marie... (lisa-si-fetele_77843100.jpg)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel