Lisa Maria Presley îi scria poezii lui Elvis: Din senin, cădea la podea, iar eu trebuia să fug

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Lisa Maria Presley îi scria poezii lui Elvis: Din senin, cădea la podea, iar eu trebuia să fug/Instagram
Lisa Maria Presley îi scria poezii lui Elvis: Din senin, cădea la podea, iar eu trebuia să fug/Instagram

Înainte de tragicul deces prematur și neașteptat al Lisei Marie Presley în ianuarie 2023, singurul copil al lui Elvis Presley a dezvăluit aspecte din copilăria sa petrecută la Graceland și a împărtășit experiențele personale trăite alături de tatăl său înaintea plecării premature și profund regretate a acestuia din lume.

 

 

„Am avut un presentiment!”, a început să povestească Lisa Marie în revista Rolling Stone. „El nu era bine... Tot ce știu e că am avut un presentiment și apoi s-a întâmplat. Am devenit obsedată de moarte de mică!”, a dezvăluit cea care povestește cum tatăl ei venise să o sărute de „Noapte bună!” chiar înainte ca acesta să moară. În timp ce moartea lui Elvis a fost îngrozitoare, nu se putea spune că a venit ca un șoc. Semnele că el nu era bine erau tot mai frecvente și mai amenințătoare.

În ultimii ani de viață ai lui Elvis Presley, sănătatea superstarului muzical era tot mai șubredă, lucru vizibil pentru toată lumea. Unul dintre semnalele de alarmă că ceva nu era în regulă cu el e că luase mult în greutate. De fapt, fiica lui a recunoscut că greutatea lui de 159 de kilograme – maximum cât a avut vreodată – a fost primul semn că sănătatea i se deteriora. Pe lângă supraponderabilitate, Elvis era și dependent de pastile. De fapt, cel mai probabil dependența lui i-a cauzat toate problemele de sănătate și chiar moartea, într-un final.

„Îl găseam în niște stări foarte proaste...”, își amintește cea care îi scria poezii tatălui ei, în care îl ruga să nu moară. „Din senin, cădea la podea, iar eu trebuia să fug ca să-l prind”, a continuat Lisa Marie să mărturisească. Iar aceste incidente îi afectau și mai mult trupul și așa chinuit al megastarului.

Pe data de 16 august 1977, Lisa Marie s-a trezit și a descoperit-o pe Ginger Alden, iubita lui Elvis, aplecată deasupra trupului neînsuflețit al lui Presley. La doar 9 ani, fetița a alergat la telefon și a sunat-o pe una dintre fostele sale iubite, strigând disperată în receptor: "Tatăl meu a murit! S-a prăbușit pe covor!"

Cauza oficială a decesului prematur al lui Elvis a fost un infarct, cel mai probabil cauzat de nivelul ridicat de analgezice din sângele său. Cu siguranță, pierderea tatălui a traumatizat-o profund pe Lisa Marie Presley, iar ea însăși a avut parte de o moarte prematură din cauza dependenței de substanțe interzise.

Mai mult, ultimii ani din viața lui Elvis, inclusiv ultimele zile când fetița sa trebuia să-l prindă atunci când cădea și să-i ceară să nu moară, au lăsat amprente puternice asupra psihicului unicului copil al Regelui Rock & Roll.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel