Lionel Richie își anulează concertele din Europa şi Marea Britanie. Care este MOTIVUL

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Social
Încoronarea Regelui Charles al III-lea. Primul star confirmat la concertul grandios
Încoronarea Regelui Charles al III-lea. Primul star confirmat la concertul grandios

Muzicianul american Lionel Richie şi-a anulat toate concertele programate în vara anului 2022 în Marea Britanie şi Europa, inclusiv spectacolul din cadrul Festivalului Isle of Wight din Marea Britanie, unde se număra printre capetele de afiş, relatează miercuri contactmusic.com.

Legendarul cântăreţ în vârstă de 72 de ani a fost nevoit să îşi anunţe retragerea din cadrul spectacolelor planificate în acest an dincolo de Oceanul Atlantic din cauza impactului COVID-19.

Deoarece COVID-19 şi variantele sale continuă să aibă impact asupra lumii, am decis să renunţ la turneul meu european din această vară, a transmis artistul pe Twitter.

Cel mai important lucru pentru mine este sănătatea fanilor, a trupei şi a echipei mele. Sper să înţelegeţi cu toţii şi sper să ne vedem foarte curând când ne vom putea aduna cu toţii în siguranţă, a adăugat el.

Laura Pausini și Mika vor prezenta EUROVISION 2022 la Torino

Interpretul unor hituri precum Dancing on the Ceiling sau Say You, Say Me urma să fie cap de afiş la Festivalul Isle of Wight alături de Lewis Capaldi, pe 17 iunie.

Concertele anulate din cadrul turneului său Hello includ şi spectacolul din Cornwall de pe 14 iunie.

Şi alţi artişti au anunţat recent că au decis să îşi anuleze turneele în acest an. Trupa Aerosmith a anunţat marţi anularea concertelor programate în această vară în cadrul turneului european pe fondul incertitudinii legate de logistica călătoriilor şi de prezenţa restricţiilor în contextul pandemiei de COVID-19.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel