Lionel Richie glumește pe seama fiicei sale Sofia că are o "cădere nervoasă", pregătindu-se pentru primul copil

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Lionel Richie
Lionel Richie

Lionel Richie a glumit spunând că fiica sa, Sofia Richie, se confruntă cu o "cădere nervoasă" în timp ce se pregătește pentru venirea pe lume a primului ei copil.

Icoana muzicii a dezvăluit că Sofia și soțul ei, Elliot Grainge, au o "cădere nervoasă totală" în timp ce se pregătesc să întâmpine primul lor copil împreună.

El a adăugat: "Îi tot spun: 'Calmează-te. Când va veni copilul, atunci va începe căderea ta nervoasă, știi tu'", într-un interviu recent pentru Extra.

Interpretul hitului "All Night Long" a reflectat apoi asupra modului în care viața sa s-a schimbat de la înregistrarea piesei "We Are the World" în 1985, alături de unele dintre cele mai mari vedete ale muzicii, eveniment documentat într-un documentar Netflix.

"Viața mea este atât de plină în acest moment. Acum 39 de ani a fost 'We Are the World: The Greatest Night in Pop', iar acum iată-l pe Netflix și are un succes uimitor, fiind numărul unu în întreaga lume", a spus el.

"Și apoi, iată că avem și pe Sofia - copilul meu are acum un copil. Ce naiba se întâmplă?".

Sofia, în vârstă de 25 de ani, a dezvăluit într-un interviu acordat revistei Vogue în ianuarie că ea și soțul ei, de 30 de ani, director muzical, așteaptă o fetiță.

La scurt timp după ce fotomodelul și-a anunțat sarcina, Lionel - care este și tatăl lui Nicole și Miles Richie - a recunoscut că a fost "speriat" de perspectiva ca fiica sa cea mică să devină mamă.

"Mă uit la copilul meu care face un copil", a declarat el pentru Extra în ianuarie. "Yikes! Adică, asta m-a cam speriat puțin. Dar, în același timp, Elliot și Sofia sunt o asemenea forță."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel