Lino Golden a ajuns la SPITAL! Artistul a fost implicat într-un accident rutier

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Lino Golden a ajuns la SPITAL! Artistul a fost implicat într-un accident rutier / Captură CanCan
Lino Golden a ajuns la SPITAL! Artistul a fost implicat într-un accident rutier / Captură CanCan

Mașina cântărețului s-a ciocnit cu un tramvai în zona Șoseaua Antiaeriană – Șoseaua Alexandriei în București. 

Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Universitar. Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0, a anunțat Poliția.

În imaginile postate pe grupul de Facebook Info Trafic București se vede că mașina lui Lino Golden a fost grav avariată. La fața locului au ajuns imediat pompierii SMURD și Salvarea. În urma impactului, cântărețul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul BMW-ului seria 4 coupe, în persoana lui Lino Golden a făcut publică și o fotografie pe pagina lui de Instagram, din ambulanță, în care își anunța urmăritorii că starea lui de sănătate este una bună.

2. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2023-02-16-at-13-16-06_95098800.jpg)

Un tânăr de 26 ani, aflat la volanul unui autoturism BMW, care se deplasa în zona rondului Antiaeriană, nu a acordat prioritate de trecere tramvaiului. In urma impactului, conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Universitar.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Este restricționat traficul tramvaielor pe Șoseaua Alexandriei, sensul către Piața Rahova”, informează centrul InfoTrafic.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel