Lindsay Lohan a anunţat că este însărcinată

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Lindsay Lohan a anunţat că este însărcinată
Lindsay Lohan a anunţat că este însărcinată

Vedeta americană Lindsay Lohan a anunţat că este însărcinată cu primul ei copil, informează Today.com.

"Suntem binecuvântaţi şi entuziasmaţi!", a scris actriţa pe pagina sa de Instagram, în data de 14 martie, alături de o fotografie cu un body de bebeluş pe care scrie: "Vin curând".

Un reprezentant al actriţei a confirmat pentru NBC News că vedeta este însărcinată.

Lohan, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit în iulie anul trecut că ea şi Bader Shammas s-au căsătorit, după ce se logodiseră în noiembrie 2021. Cei doi locuiesc în Dubai.

"Sunt cea mai norocoasă femeie din lume", scria la acel moment vedeta din "Mean Girls" pe Instagram, însoţindu-şi cuvintele de o poză în care apar ea şi Bader zâmbind.

"Tu m-ai găsit şi ai ştiut că vreau să găsesc fericirea şi harul, toate în acelaşi timp. Sunt uluită că eşti soţul meu. Viaţa mea şi totul pentru mine. Fiecare femeie ar trebui să se simtă aşa în fiecare zi", a adăugat Lohan, dezvăluind prin această postare că Bader Shammas a devenit soţul ei.

Lindsay Morgan Lohan este o actriță, cântăreață, fotomodel și producătoare americană. Lohan și-a început cariera în showbiz la o vârstă fragedă, fiind model pentru o revistă de copii și pentru câteva reclame. La vârsta de 10 ani, își începe cariera de actriță în serialul Another World.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel