Lil Pump urcă pe scena de la NEVERSEA

Ema Apostu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: Facebook Lil Pump
Sursa foto: Facebook Lil Pump

Lil Pump, unul dintre cei mai mari artişti de rap din lume, urcă pe scena principală de la NEVERSEA.

"Gucci Gang", piesa certificată cu cinci Discuri de Platină, se va auzi vara aceasta la festivalul de pe malul Mării Negre.

Cu "Gucci Gang", single-ul de promovare pentru acest material discografic, a debutat direct pe locul 3 în chart-ul oficial din Statele Unite, Billboard Hot 100, iar piesa a fost certificată cu cinci Discuri de Platină pentru vânzări record, scrie Rador. A urmat "Welcome To The Party", single la care a colaborat cu French Montana şi Zhavia Ward, inclus în coloana sonoră a blockbuster-ului "Deadpool 2".

Lil Pump va împărţi scena festivalului NEVERSEA anul acesta cu artişti şi DJ-i de top, printre care: J Balvin, Lil Uzi Vert, CKay, Alok, Claptone, Don Diablo, Lost Frequencies, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Tujamo, Morten, Paul Kalkbrenner, Salvatore Ganacci, duo-ul Vini Vici şi mulţi alţii. Festivalul NEVERSEA se află anul acesta la ediţia aniversară, astfel promite să ofere tuturor participanţilor la eveniment o experienţă de neuitat.

Pe lângă artiştii şi DJ-ii aşteptaţi de zeci de mii de fani, show-ul va fi completat de jocuri de lumini, artificii, artişti stradali şi dansatori, decoruri spectaculoase, acrobaţi şi multe alte surprize, care îi vor face pe cei prezenţi să se îndrăgostească de vară şi să trăiască 4 zile şi 4 nopţi cât o vacanţă de vis. Festivalul de la malul Mării Negre are loc între 6-9 iulie 2023, iar toţi cei interesaţi sunt invitaţi să îşi achiziţioneze abonamentele de intrare de pe site-ul oficial: neversea.com.

Biletele pot fi cumpărate prin plată integrală, dar şi în rate, prin aplicaţia Extasy. De asemenea, organizatorii au lansat şi pachete pentru grup, iar pentru tinerii sub 21 de ani o campanie dedicată, UNDER21, cu abonamente la preţ special.

Festivalul NEVERSEA are loc între 6-9 iulie 2023 și se află anul acesta la ediția aniversară, astfel promite să ofere tuturor participanților la eveniment o experiență de neuitat. Pe lângă artiștii și DJ-ii așteptați de zeci de mii de fani, show-ul va fi completat de jocuri de lumini, artificii, artiști stradali și dansatori, decoruri spectaculoase, acrobați și multe alte surprize, care îi vor face pe cei prezenți să se îndrăgostească de vară și să trăiască 4 zile și 4 nopți cât o vacanță de vis. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel