Lidl face schimbări majore din 2023: Retailerul renunță la o parte din gama de produse

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: Lidl / flickr, DennisM2
Foto: Lidl / flickr, DennisM2

Motivele pentru care Lidl renunță la o parte din produse țin de criza prelungită de aprovizionare, dar și de modificarea comportamentului clienților, care au devenit mult mai atenți la ce cumpără.

Magazinele Lidl sunt cunoscute pentru prețurile mici, atât la produsele alimentare, cât și diverse bunuri din așa-numitele zona nealimentara.

Acestea includ, uneori, oferte schimbate săptămânal pentru unelte, îmbrăcăminte, articole de uz casnic și electronice, care pot fi găsite și în secțiunea online a discounterului.

Cu toate acestea, conform Stern.de, Lidl va elimina,până la sfârșitul anului, un număr mare de articole din gama sa de articole.

Oferta non-alimentară este cu adevărat profitabilă pentru gigantul reducerilor. Pe lângă produsele proaspete din magazine, secția de băcănie este una dintre cele mai profitabile zone de vânzare, deși în ultima perioadă au apărut probleme. Mai întâi au fost lanțurile de aprovizionare întrerupte și problemele majore de livrare în consecință, iar acum clienții cumpără mai puțin decât înainte.

Pentru că afacerea cu articole care au prețuri mai mari de 20 de euro s-a prăbușit în ultimele săptămâni și luni. Discount bănuiește că în spatele acestui lucru se află teama de costurile cu energie din ce în ce mai mari - clienții devin din ce în ce mai cumpătați.

Din acest motiv, Lidl a comandat semnificativ mai puține articole din sectorul non-alimentar pentru 2023, scrie Lebensmittelzeitung. Lidl nu este singura în acest sens, dar Aldi a înregistrat și o scădere semnificativă a vânzărilor de produse nealimentare.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel