Lidia Buble, piesă nouă, atac INDIRECT la iubita lui Răzvan Simion. Ascultă AICI

Antonio Grigore |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Cântăreaţa Lidia Buble, condamnată definitiv la un an cu suspendare pentru mituirea a doi poliţişti
Cântăreaţa Lidia Buble, condamnată definitiv la un an cu suspendare pentru mituirea a doi poliţişti

Lidia Buble trimite câteva săgeți către Răzvan Simion și iubita acestuia.

Ultima melodie a Lidiei Buble este o aluzie la Răzvan Simion, dar și la actuala iubită a acestuia, Daliana.

Săgețile trimise de artistă se pot observa încă din titlul melodiei, ”Draga mea”.

La cine ar putea să se refere piesa Lidiei, putem doar să intuim.

”Este o piesă cu încăcătură emoțională foarte puternică, după cum ați putut auzi la a doua strofă”, declara Lidia, zâmbind amar.

”Am uitat un vers...mă gândeam...primul vers: < rolul?>>. Eram mult prea deep în această piesă și m-a luat valul”, recunoștea artista.

Cură DETOX de socializare

Artista a revenit în prim plan după câteva săptămâni de absență.

Cântăreața a explicat că această perioadă a fost pentru ea ca o ”cură de detoxifiere de tot ce înseamnă rețele de socializare. Am șters tot!”.

Lidia a explicat că noul look este un fel de reset din punct de vedere al imaginii sale. ”Nu mă mai regăseam în fata aceea blondă”, spune vedeta, care recunoaște că în primele zile de ”detoxifiere” i-a fost foarte greu să stea departe de rețelele de socializare.

„Am lipsit două săptămâni. Contul meu nu a fost spart. Am făcut o cură de detoxifiere de tot ce înseamnă rețele de socializare. Am simțit această nevoie. Am șters tot! Dar și pentru că mi-am făcut schimbarea asta de look și nu mă mai regăseam în fata aceea blondă. Cred că mi-a fost dor de Lidiuța de acum 10 ani. Nu vi se pare că arăt iar așa? Și frații mei m-au întrebat ce am cu ei. Nu vă am pe Instagram, dar vă am în sufletul meu. Pe cine aș fi vrut eu să urmăresc nu are Instagram. E un om fain și simplu. Recunosc că mă cam mâncau mâinile să postez. În primele două zile tot îmi venea să intru, dar stai că, de fapt, nu am voie. Mi-am impus eu, mă simțeam foarte obosită. Sunt sănătoasă! Poza neagră nu am pus-o eu, cei din echipa mea au pus-o. De astăzi voi începe să postez din nou”, a spus artista la Radio ZU.

Schimbarea Lidiei

După 14 ani, timp în care a fost blondă, artista s-a vopsit șatenă, într-o nuanță apropiată de culoarea ei naturală.

”Când am apărut prima dată, părul meu era mai deschis. Părul meu natural se apropie foarte mult de nuanța asta. După 14 ani blondă…”

Lidia și Răzvan, motivul despărțirii

Lidia Buble și Răzvan Simion au format timp de cinci ani anul dintre cele mai iubite și solide cupluri, iar atunci când toată lumea aștepta ca cei doi să facă anunțul nunții, a venit cel al despărțirii. 

Pe vremea când matinalul de la Neatza a cunoscut-o pe Lidia Buble, era căsătorit cu Diana, femeia care i-a dăruit doi copii, iar mai apoi, odată ce s-au îndrăgostit, cei doi au trecut printr-o "iubire interzisă".

Recent, mai în glumă mai în serios, Răzvan Simion a divulgat motivul despărțirii lor. Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii pe care o prezintă, “Neatza cu Răzvan și Dani”, când Răzvan Simion a spus că în opinia lui, cei care sunt vinovați pentru încheierea unei relații sunt bărbatul și mama lui, scria DCNews.

La puțin timp după dezvăluirea lui, Lidia Buble a avut și prima reacție pe rețelele de socializare. Artista a publicat un mesaj motivațional, cu subînțeles, care i-au pus pe fani pe gânduri.

"Un lucru pe care l-am învățat de-a lungul timpului este că nu toate contează. Nu orice persoană, lucru sau eveniment trebuie să aibă un impact asupra noastră, indiferent de cât de mult ar încerca. Gândește-te la viața ta ca la o casă. Ai da voie oricărui străin înăuntru? Să vină, să-și lase hainele murdare, să se curețe și apoi să plece, lăsându-te pe tine să cureți toată mizeria?", a postat Lidia Buble, pe InstaStory.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel