Lidia Buble, dezvăluiri fără perdea la început de 2023

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 03 ian 2023, 10:44 | Categorie: Lifestyle
Lidia Buble, dezvăluiri fără perdea la început de 2023
Lidia Buble, dezvăluiri fără perdea la început de 2023

Lidia Buble și-a deschis sufletul și a vorbit, la început de 2023, despre familie și planuri de viitor.

Lidia Buble aude tot mai des întrebarea dacă vrea să se căsătorească sau dacă își dorește copii și a decis să-i lămurească pe curioși ce își dorește.

"Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii.
Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți”, a declarat artista în cadrul unui podcast.

Artista a cunoscut celebritatea atunci când Adrian Sînă de la trupa Akcent a ales-o să cânte două piese celebre cu el. Piesele „Kamelia” și „Noi simțim la fel” se auzeau pe toate radiourile din România și din străinătate, având împreună peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, astfel că, în doar câteva luni de zile, dintr-o necunoscută, Lidia Buble a devenit vedetă la vârsta de 21 de ani.

Citește și: Denise Rifai, despre zvonurile legate de Dan Bittman: Este un bărbat minunat

Denise Rifai a primit o „întrebare roșie” legată de artistul Dan Bittman.

Denise Rifai a fost întrebată, într-un podcast, despre zvonurile conform cărora ar fi avut o relație cu Dan Bittman. 

„Să lămurim lucrurile. Este atât de onorant să cunoști un bărbat așa cum este Dan Bittman. Este un tip cu energie masculină. Mereu îi zic: Ai venit la mine la emisiune și ai vrut să mă răpești cu totul, așa”, a zis Denise Rifai.

„Este un bărbat minunat și o să spun așa că e foarte onorant pentru mine că el există în viața mea”, a declarat Denise Rifai.

Prezentatoarea de la Kanal D a fost întrebată și cu ce bărbat i-ar plăcea să se căsătorească. Denise Rifai a răspuns Kevin Costner, pe care l-a și numit „iubitul vieții mele”. „Cu Kevin Costner: Este iubitul vieții mele. Sincer, nu glumesc. E genul meu de bărbat. Acum câțiva ani, el făcea reclamă la Turkish Airlines. Eu eram pe Calea Victoriei și mă gândeam că nu îmi place și mie de niciun bărbat. La un moment dat, l-am văzut pe panouri și am zis: Ăsta e genul meu!”

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite