Lidia Buble, criticată pentru aspectul fizic: „Este un nas cu personalitate. Nu este unul mic”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Lidia Buble spune că a fost deseori criticată pentru aspectul fizic. 

Lidia Buble s-a afișat, recent, cu un nou look. Artista a renunțat la pletele blonde, care au consacrat-o și a revenit la culoarea ei de păr natural: șaten închis. Odată cu noua schimbare de look, vedeta spune că simte că și în interiorul ei s-a schimbat ceva. 


„Asta este Lidia din născare, ca să zic așa, e culoarea mea naturală. Mi-a fost dor și a fost  necesar să revin la ea și nu îmi pare rău. În opinia mea, sunt cea mai bună variantă a mea de până acum. Eu sunt adepta naturalului, în general, tot ce este natural este frumos.

Eu sunt o persoană foarte cameleonică și ador schimbările de look, indiferent despre ce vorbim aici, atât despre păr, cât și despre makeup, stil vestimentar. Cred că am fost blondă, cu șuvițe, balayage, toate cele, vreo 14 ani, cam așa. M-am tot jucat cu blondul, cu nuanțele de blond și îmi era dor, nu am mai fost de foarte mulți ani nuanța naturală”, a declarat Lidia Buble pentru Spectacola. 

Ce a simțit când s-a văzut în oglindă cu noua culoare de păr

Artista spune că schimbarea culorii părului a fost o reîntoarcere la ea și că a avut senzația că se vede pe ea în copilărie, în momentul în care s-a privit în oglindă. 

„Am văzut-o pe copila Lidia și m-am bucurat mult să o revăd. Mi-a fost dor de ea. E bine, îmi place foarte mult și mă bucur că și oamenii de acasă au primit schimbarea asta cu brațele deschise, ba cred că le place mai mult decât varianta blondă, ceea ce nu poate decât să mă bucur foarte tare.
Îmi place să cred că mă maturizat și am evoluat frumos, natural și firesc. Cu siguranță a fost o schimbare și în interiorul meu, dar în bine.  

Mă simt, nu neapărat mai matură, pentru că matură am fost întotdeauna, mă simt mai echilibrată, mai așezată”, a mai declarat cântăreața. 
  

Ce părere are despre filtrele de pe rețelele de socializare

„Probabil că societatea cumva a impus niște standard de frumusețe, pe care dacă nu le împlinești, în mintea noastre se creează așa o confuzie și avem impresia că dacă nu ne încadrăm în ele, ceva nu e în regulă cu noi.

Aș fi ipocrită să îți spun că eu nu folosesc filtre, mai sunt zile în care am de făcut anumite postări și nu am timp să mă machiez, mai pun câte un filtru, dar în mare parte a timpului, eu sunt genul de femeie care nu prea se machiază. Îmi place să fiu relaxată, naturală, să mă simt bine. Bineînțeles, când merg la evenimente sau am ceva de filmat, îmi place să mă aranjez.  Dar contează să ne simțim bine, cu machiaj, fără machiaj, cu filtre, fără filtre”, a mai spus artista. 


Ce părere are despre operațiile estetice: „Sunt deseori criticată pentru nasul meu”


Întrebată ce părere are despre operațiile estetice și dacă s-a gândit vreodată să apeleze la bisturiu, artista a răspuns: 

„Nu am nimic împotrivă nici cu operațiile estetice, dacă  ajută anumite persoane să se simtă mai bine sau le dă mai multă încredere. Anul acesta împlinesc frumoasa vârstă de 29 de ani, o spun și parcă tot nu îmi vine să cred. 

Niciodată să nu spui niciodată, nu știi ce se poate întâmpla. Operații în sine, să schimb ceva la mine, nu aș face, chiar dacă sunt deseori criticată pentru nasul meu, pentru că este un nas cu personalitate și da, nu este unul mic,  am niște trăsături mai aspre probabil, 
dar eu mă simt foarte bine așa, poate dacă mai apar câte un rid de la bătrânețe, să îl ajut puțin, probabil, dar în momentul de față mă simt foarte bine așa cum sunt”, ne-a mărturisit Lidia Buble pentru sursa citată. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel