Licitaţie pentru iluminat festiv în Capitală, valoarea estimată este de 3,3 milioane lei

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Licitaţie pentru iluminat festiv în Capitală, valoarea estimată este de 3,3 milioane lei / Photo by Eduard Balan
Licitaţie pentru iluminat festiv în Capitală, valoarea estimată este de 3,3 milioane lei / Photo by Eduard Balan

Compania Municipală Iluminat Public anunță organizarea unei licitații pe SEAP pentru închirierea de decorațiuni destinate iluminatului festiv în timpul sărbătorilor de iarnă, pe principalele artere și în centrul orașului București.

Valoarea estimată a contractului este de 3.352.000 lei și are o durată de trei luni. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 3 noiembrie, iar licitația va fi desfășurată prin procedură deschisă accelerată.

Scopul contractului este de a oferi iluminat festiv și de a crea atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă pe axa centrală și în centrul orașului, unde se vor desfășura principalele evenimente de sezon.

Conform anunțului, în acest an se vor închiria decorațiuni luminoase cu tema "Sărbători de iarnă împreună în București". Contractul acoperă un total de 577 de elemente, incluzând șiruri de lumini, plase și figurine luminoase. Acestea vor fi amplasate pe bulevardele Magheru și Bălcescu, Calea Victoriei, bulevardul Aviatorilor, bulevardul I. C. Brătianu, Piața Romană, rondul Charles de Gaulle, bulevardul Constantin Prezan și Piața Victoriei.

Pentru evaluarea ofertelor, prețul va reprezenta 80% din scor, gradul de protecție 10%, iar termenul de livrare 10%.

Potențialii ofertanți trebuie să furnizeze o listă a principalelor livrări/închirieri de produse similare efectuate în ultimii cinci ani. Aceste informații trebuie să demonstreze că au furnizat/închiriat produse similare, cum ar fi ornamente stradale pentru iluminat festiv, în valoare totală de cel puțin 3.000.000 lei fără TVA în cadrul unuia sau mai multor contracte.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel