Leprous revine cu "Melodies of Atonement", un album ce marchează o revenire la origini

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube InsideOutMusicTV
Sursa: captură Youtube InsideOutMusicTV

Trupa norvegiană de progressive metal Leprous se pregătește să își lanseze cel de-al optulea album de studio, intitulat "Melodies of Atonement". 

Materialul discografic marchează o schimbare de direcție pentru trupă, revenind la un sound mai brut și concentrat pe membrii formației, potrivit MS.

Einar Solberg, vocalistul și compozitorul Leprous, explică: "Conceptul pentru noul album a luat naștere după turneul Aphelion din martie anul trecut. Ne-am dorit să renunțăm la elementele orchestrale și să ne concentrăm pe calitățile muzicienilor din trupă. Părțile simfonice le voi dezvolta mai târziu în cadrul proiectului meu solo. E cu siguranță o schimbare pentru Leprous. Am vrut să fim mai direcți și mai puri, într-un fel, să ne accentuăm calitățile prin a adăuga mai puțin".

"Melodies of Atonement" va fi lansat pe 30 august și va cuprinde 10 piese. Primul single extras de pe album, "Atonement", a fost lansat odată cu anunțul oficial, însoțit și de un videoclip.
Solberg avertizează că piesa "Atonement" ar putea să nu fie pe placul tuturor fanilor, însă speră că va atrage atât ascultători noi, cât și pe cei vechi.

"Atonement este un tip diferit de single față de ce am lansat până acum. E grea, catchy și directă. Credem că va uni fanii vechi și noi în același timp, având totodată un sound fresh și nou... Acesta este Leprous în 2024", a declarat trupa.

Albumul poate fi precomandat începând de astăzi. De asemenea, Leprous își va prezenta noul material live într-un turneu nord-american ce va avea loc în luna septembrie și începutul lui octombrie. Datele exacte ale concertelor pot fi găsite pe site-ul oficial al trupei.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel