Leonardo DiCaprio nu vrea să dea nas în nas cu Gigi Hadid

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Vittoria Ceretti, Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid
Vittoria Ceretti, Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, actuala iubită, au evitat la limită să se întâlnească cu Gigi Hadid.

Leonardo DiCaprio și noua sa iubită, modelul Vittoria Ceretti, au fost văzuți ieșind discret de la afterparty-ul Versace în timpul Săptămânii Modei de la Milano, evitând la limită o întâlnire stânjenitoare cu fosta iubită a actorului, Gigi Hadid. 

Evenimentul plin de vedete din Italia, care a urmat defilării casei Versace care a prezentan colecția de primăvară 2024, a fost inundat de paparazzi, iar Leo, care acum are 48 de ani, a ieșit singur din local, puțin după miezul nopții, pe 23  septembrie, înainte de a se strecura pe bancheta din spate a unei mașini. Actorul de la Don't Look Up a arătat discret într-un tricou negru, o șapcă de baseball neagră a celor de la L.A. Dodgers și un colier cu lanț auriu.

Vittoria, în vârstă de 25 de ani, a ieșit, de asemenea, singură de la eveniment purtând o rochie transparentă, mulată pe corp și încălțată cu pantofi cu tocuri înalte. În ceea ce o privește pe Gigi, în vârstă de 28 de ani, aceasta a părăsit evenimentul și ea tot singură, îmbrăcată în pantaloni largi și un top transparent, pe care l-a accesorizat cu o jachetă de piele supradimensionată și pantofi asortați. 

Leo și Gigi au fost legați romantic pentru prima dată în septembrie 2022, după ce el s-a despărțit de Camila Morrone. Deși cei doi nu și-au făcut niciodată publică idila, au fost văzuți sporadic împreună de-a lungul lunilor următoare. Ultima dată au fost văzuți împreună în timp ce participau la două petreceri în Hamptons în weekendul de 4 iulie din acest an. În ceea ce privește relația actorului cu Vittoria, aceștia au fost fotografiați sărutându-se la un club de noapte din Ibiza, Spania, în luna august. Mai multe relatări spun că cei doi sunt împreună de două luni, iar Leo se referă la Vittoria ca la "iubita" lui, potrivit Daily Mail.

Deși ieșirile lui Leo, Vittoria și Gigi de la petrecere nu s-au suprapus, este probabil ca cel puțin Gigi și Vittoria să se fi intersectat recent. Amândouă au defilat în show-ul Versace alături de alte modele de primă mână, printre care Kendall Jenner, Imaan Hammam și legendara Claudia Schiffer, care a încheiat show-ul. Nu pare să existe nicio problemă între cele două doamne, deoarece Gigi o urmărește pe Vittoria pe Instagram.

Vittoria și-a găsit faima la nivel mondial și este considerată una dintre cele mai faimoase regine ale podiumurilor din țara sa natală, Italia. Ea a început să facă modeling la vârsta de 14 ani, după ce a câștigat un concurs Elite Model Look și de atunci a apărut ca imagine a multor branduri de lux, inclusiv Chanel și Dolce & Gabbana.

În ceea ce privește istoricul relațiilor sale, ea s-a căsătorit cu DJ Matteo Miller pe 6 ianuarie 2020. Deși cei doi nu și-au anunțat niciodată public despărțirea, ieșirile recente ale Victoriei cu Leo indică faptul că relația lor s-a sfârșit. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel