Leonardo DiCaprio, noul Frank Sinatra în filmul semnat de Scorsese

Autorul articolului: Sonia Baciu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
FOTO: Captură video @ ABC News
FOTO: Captură video @ ABC News

Leonardo DiCaprio este dorit în filmul biografic al vieții lui Frank Sinatra.

Leonardo DiCaprio (49 de ani) ar putea să joace într-un nou rol major al carierei sale, scrie People, care citează Variety.

Potrivit sursei menționate, regizorul Martin Scorsese are în plan să realizeze un film biografic despre legendarul Frank Sinatra.

Publicația a citat surse care au declarat că DiCaprio,cunoscut pentru emblematicul rol din Titanic, ar urma să îl interpreteze pe celebrul cântăreț-actor în film, iar Jennifer Lawrence ar urma să joace rolul celei de-a doua soții a lui Sinatra, Ava Gardner. DiCaprio și Lawrence, în vârstă de 33 de ani, au jucat împreună în filmul Don't Look Up din 2021.

Variety a relatat că fiica lui Sinatra, Tina, în vârstă de 75 de ani, deține controlul asupra averii lui Frank și nu a aprobat încă proiectul.

Frank Sinatra, care a murit în 1998, la vârsta de 82 de ani, a fost cunoscut pentru succesul său imens de-a lungul secolului XX.

Printre filmele sale se numără ”The Manchurian Candidate” din 1962 și rolul principal în filmul original Ocean's Eleven din 1960, iar printre cântecele sale îndrăgite se numără ”My Way” și ”New York, New York”.

Cântărețul a fost căsătorit de patru ori. A divorțat de prima sa soție, Nancy Barbato, în 1951, înainte de a se căsători cu actrița Gardner (care a murit în 1990, la 67 de ani), mai târziu în același an.

Căsătoria dintre Gardner și Sinatra nu a durat și s-a încheiat prin divorț în 1957. Sinatra a fost căsătorit mai târziu cu Mia Farrow, apoi cu Barbara Marx în 1976. A rămas cu Marx până la moartea acesteia.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel