Lenny Kravitz, care va împlini în curând 60 de ani, lansează cel de-al 12-lea album. Invitatul special de la UNTOLD

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Lenny Kravitz
Sursa: captură Youtube Lenny Kravitz

La 59 de ani, Lenny Kravitz se pregătește să lanseze cel de-al 12-lea album al său, "Blue Electric Light", un omagiu adus rock-ului clasic. Albumul va fi lansat pe 24 mai, cu doar două zile înainte ca artistul să împlinească 60 de ani.

O carieră de succes construită pe talent și perseverență

De la debutul său cu albumul "Let Love Rule" în 1989, Lenny Kravitz a parcurs un drum lung, consolidându-și statutul de legendă a rock-ului. Cu o discografie bogată, ce include hituri precum "Always on the Run", "It Ain't Over 'Til It's Over" și "Fly Away", artistul a câștigat 4 premii Grammy consecutive pentru cea mai bună interpretare vocală rock masculină și a vândut peste 40 de milioane de albume la nivel global.

O revenire în forță

Noul album al lui Lenny Kravitz promite să fie o revenire în forță, cu influențe din rock-ul anilor '60 și '70, dar și cu o abordare modernă. Artistul nu ezită să abordeze teme actuale precum schimbările climatice, inspirându-se din activismul părinților săi și din filmul "Bayard Rustin".

Implicare socială și grijă pentru mediu

Pe lângă muzică, Lenny Kravitz este cunoscut și pentru implicarea sa în diverse cauze sociale și de mediu. Locuind în Bahamas, artistul a putut observa direct impactul schimbărilor climatice și se simte responsabil să transmită un mesaj de conștientizare generațiilor viitoare.

Artistul va concerta la UNTOLD

Lenny Kravitz, singurul artist cu 4 premii Grammy consecutive la categoria “Best Male Rock Vocal Performance” va ajunge anul acest pe scena principală a festivalului UNTOLD. Festivalul a anunțat venirea acestuia printr-o postare pe pagina de Facebook.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel